• PlayStation 5 dolazi s tri igre - možete ih igrati mjesecima
  • Trenutno košta 6.599 kuna
  • Sam PlayStation 5 je izvrsno ocijenjen

PlayStation 5 imao je svoju premijeru krajem 2020. godine i spada u devetu generaciju igraćih konzola. Kako dobro znate pandemija je usporila distribuciju, a osim pandemije Sony ze susreo i s drugim problemima zbog kojih do PlayStationa 5 nije bilo lako doći. Zanimljivo, to što smo više počeli raditi od kuće utjecalo je i na PlayStation 5 jer je porasla potreba za web kamerama i računalima, pa je ponestalo komponenata koje koriste i jedni i drugi. Naravno, tu su i preprodavači koji su pokupovali u većim količinama, a pridonijeli su i rudari kriptovaluta. Dakle, stvari nisu nimalo jednostavno, no srećom PlayStation 5 je sada tu.

KUPITE GA OVDJE.

Dolazi s tri igre

Model koji možete kupiti u Linksu trenutno košta 6.599 kuna, a radi se o modelu koji dolazi s SSD-om od 852 GB. No, možda je važnije spomenuti da dolazi s čak 3 igre, a to su Destruction AllStars PS5, Horizon Forbidden PS5 i Gran Turismo 7 PS5. Destruction AllStars je igra koja spada u žanr borbe automobilima, pri čemu su automobili naoružani različitim oružjima. Na Metacriticu trenutno ima 62/100 - slažemo se, nije visoka ocjena no vjerujemo kako će ljubitelji ovog žanra uživati.

Jaki naslovi za svakodnevno igranje

Horizon Forbidden West je prošla bolje kod kritike pa tako sada ima 88/100. Riječ je o nastavku velikog hita Horizon Zero Dawn, a u kojem smo se upoznali s jednom od najboljih junakinja iz video igara - Aloy. I na kraju, tu je Gran Turismo 7 koji je također odlično prošao, pa je kod kritike dobio 87/100. Unatoč negodovanju korisnika zbog mikro transakcija prodaja ide sasvim dobro, a riječ je dakako o auto simulaciji.

Photo by Kerde Severin on Unsplash
 

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Do 36 rata u Links poslovnicama!

MacBook Pro 14"

Ryzen 5 4650G, 16GB DDR4, 1TB SSD NVMe, Radeon Vega 7, DVDRW, WIFI + BT, Windows 10 PRO.

LINKS Multimedia računalo

13. i 12. generacija vrhunskih procesora koji olakšavaju svaki zadatak.

INTEL Core i9