• Elden Ring dvije godine za redom osvaja nagradu u kategoriji najiščekivanije igre
  • Horizon Forbidden West i sami željno iščekujemo
  • Destiny 2: The Witch Queen prva je velika nadogradnja za Destiny 2

Mjesec kojem se brzo približavamo, veljača, donosi nekoliko naslova oko kojih je gamerska zajednica jako uzbuđena. Uzbuđena kao da se ponavlja 2007. godina, koja je po mnogima najbolja gamerska godina svih vremena. Te su godine naime izašli Call of Duty: Modern Warfare, Mass Effect, BioShock, portal, Uncharted…Vidjet ćemo što će donijeti veljača, no po naslovima, može se reći da nas očekuje zanimljiv mjesec.

Elden Ring

Pred kraj veljače izlazi Elden Ring, akcijska role playing igra čiji je redatelj Hidetaka Miyazaki. Miyazaki je potpisao puno igara, ali dovoljno je reći kako je među njim a Bloodborne. Osim njega na igri je radio i George R.R. Martin, autor Igre prijestolja, koji je osmislio okruženje priče. Dakle, ne može dalje i bolje od ovoga (osim da igru potpisuje ekipa iza Lost uf Us), pa su i očekivanja visoka. A da je to doista tako pokazuje i to što je ova igra dvije godine za redom osvajala naslov Najiščekivanije igre.

Horizon Forbidden West

Horizon Zero Dawn, akcijska role playing igra iz 2017. osvojila je kritiku i publiku, pa tako danas ima 89/100 na Metacriticu, a od nagrada može se pohvaliti onom za najbolju igru za konzolu, najbolju originalnu igru, najbolji storytelling, najbolju PS igru…U veljači, očekuje nas njen nastavak Horizon Forbidden West, a u kojoj nastavljamo pratiti avanture Aloy, s kojom smo se upoznali u prvom dijelu.

Dying Light 2 Stay Human

Još jedan nastavak očekuje nas u obliku igre Dying Light 2 Stay Human, koja je nastavak igre Dying Light iz 2015. godine. Ova akcijska survival horor avantura već je u prvom tjednu izlaska imala 1,2 milijuna igrača i igračica, a do kraja 2019. godine ta se brojka kretala oko 17 milijuna igrača. Radnja je smještena u nepostojeći bliskoistočni grad Harran u kojem je misteriozna boleština ljude pretvorila u zombije. Nastavak se zbiva 20 godina kasnije i vjerujemo kako ga publika željno iščekuje.

Destiny 2: The Witch Queen

Jedno vrijeme nas je zabavljao Destiny, ali ne možemo reći da je igra za nas. Te beskonačne online pucačine bez kraja jednostavno su nam - dosadne. No, jasna nam je ipak njihova privlačnost i razumijemo zašto ih igra tako velik broj ljudi. Destiny 2: The Witch Queen prva je velika nadogradnja Destiny 2 igre, koji na Metacriticu ima 85/100 i koji se poprilično svidio medijima, a koji su hvalili gameplay i priču. Ona je bila dosta kvalitetnija u odnosu na jedinicu.

Total War: Warhammer III

Ova turn based strategija ima velik broj poklonika, što nije nimalo čudno jer je prvi Total War izašao još davne 2000-te godine, dok je prvi Total War Warhammer izašao 2016. godine. I taj je dobio dobre kritike, pa tako na Metacriticu ima jako dobrih 86/100 - dvojka ga je nadmašila i ima 87/100. I to su razlozi zašto se i Total War: Warhammer III željno iščekuje.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

5G NE, 6.55", 8GB, 128GB, Android 11, crni

XIAOMI 11 Lite Smartphone

In-ear i naglavne, više modela

SENNHEISER slušalice

Pogledaj ponudu u nastavku i iskoristi odličnu priliku

Velika ponuda Lenovo prijenosnih računala sada uz popust -10%