• Neki od naslove već su u razvoju no ne znamo dokle su došli
  • Metro bi mnogi željeli vidjeti ekraniziran
  • Far Cry je snimljen i ima ocjenu 3,2

Vjerujemo da mnogi od vas, poput nas, gledaju ekranizaciju jedne od najboljih igara svih vremena, Last of Us. Vani su trenutno dvije epizode a IMDb ocjena je na visokih 9,3. To je doista sjajno s obzirom na to da igre do sada nisu prolazile najbolje kada je riječ o ekranizacijama. Halo još nismo pogledali, a on je trenutno na 7,1 - imamo dosta visoka očekivanja. Na Redditu se povela rasprava koje bi još igre HBO trebao uzeti i ekranizirati.

Metro

Metro 2033 je FPS survival horor, a čija priča se temelji na istoimenom romanu Dmitrija Glukhovskog, gdje su preživjeli nuklearnog rata našli utočište u tunelima metroa u Moskvi. Igrači kontroliraju Artyoma koji mora spasiti svoju matičnu stanicu od opasnosti koje vrebaju unutar metroa. U igri se igrači susreću s ljudskim i mutantskim neprijateljima, koji se mogu ubiti raznim oružjem.

Far Cry

Znamo da je ekraniziran - ima bijednih 3,2 na IMDb-u i vjerujemo da zaslužuje bolje! Priča bi mogla biti atraktivna jer je smještena na tajanstvenom tropskom arhipelagu, na kojem pratimo Jacka Carvera, bivšeg operativca američkih specijalnih snaga, dok traži novinarku Valerie Constantine, a koja je nestala nakon što su njihov brod uništili plaćenici. To je naravno prvi dio, a ima ih dovoljno za dobru seriju.

Mass Effect

Priča se da Mass Effect razvija Amazon Prime i bit ćemo jako sretni ako se to i dogodi. I Mass Effect spada među najbolje igre svih vremena. Mass Effect je medijska franšiza vojne znanstvene fantastike koja prikazuje daleku budućnost u kojoj su čovječanstvo i nekoliko vanzemaljskih civilizacija kolonizirale poznati svemir koristeći tehnologiju koju su za sobom ostavile napredne civilizacije.

Red Dead Redemption 2

Rekli bi da je ovo logičan izbor, naročito u današnje vrijeme kada je Yellowstone jedna od najpopularnijih serija na malim ekranima. Red Dead Redemption 2 je sjajna igra s fantastičnim otvorenim svijetom koji je dušu dao da ga se prikaže u Technicoloru i da mu retro detalj. Naravno, nove tehnologije bi prošle bolje. I RDR 2 bi mogao postati film, i o tome se dosta priča.

Bioshock

Također je u razvoju, no ne znamo dokle je dogurao - navodno ima redatelja, što su dobre vijesti. Ipak, znate kako je s filmovima i serijama, jako su skupi i jedan projekt traje godinama, da dođe na male ekrane ili u kina. BioShock se odvija u Raptureu velikom podvodnom gradu koji je 1940-ih isplanirao i izgradio individualistički poslovni magnat Andrew Ryan, koji je želio stvoriti utopiju za procvat društvene elite izvan vladine kontrole.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Do 36 rata u Links poslovnicama!

MacBook Pro 14"

Ryzen 5 4650G, 16GB DDR4, 1TB SSD NVMe, Radeon Vega 7, DVDRW, WIFI + BT, Windows 10 PRO.

LINKS Multimedia računalo

13. i 12. generacija vrhunskih procesora koji olakšavaju svaki zadatak.

INTEL Core i9