• LENOVO Toploader T210 je vodoodbojna torba namijenjena modno osviještenim poslovnjacima
  • TRUST GXT 1255 Outlaw gejmerska #PRO torba ima ugrađen USB port za punjenje vašeg oružja dok ste u pokretu
  • PORT Melbourne vrhunska torba ima ugrađen tajni pretinac za mobitel i bankovne kartice osiguran anti-RFID tehologijom

Svaki profesionalac u svijetu i oni koji su na putu to da postanu drže do sigurnosti i stila svojeg oruđa za rad, rekreaciju ili avanturu – laptopa, tableta, mobitela, ali i torbi koje štite vaše gadgete. Predstavljamo vam selekciju 5 torbi za laptope koje će zadovoljite potrebe naprednih: gejmera, poslovnjaka, avanturista.

Lenovo Toploader T210

Funkcionalna lagana torba, kombinacija vodoodbojnog, izdržljivog materijala i ležernog, elegantnog dizajna, idealan je odabir za one koji drže do stila u svakodnevnim avanturama. Pored pretinca koji će udobno smjestiti većinu laptopa do 15,6“ tu se nalaze i prilično prostrani pretinci za osnovnu dodatnu opremu. Ako se odlučite za putovanje Toploader T210 sa stražnje strane posjeduje i integrirani remen kojim se torba može pričvrstiti za ručku kofera s kotačićima. Web cijena iznosi 103 kn.

TRUST GXT 1255 Outlaw

Svaki pravi gejmer bit će oduševljen funkcionalnošću, sigurnošću i na kraju i dizajnom ove izvanprosječno zanimljive torbe. Namijenjena je prvenstveno igračima u pokretu ali i onima koji vole futuristički dizajn. Ova svemirska ljepotica s vanjske prednje strane ima ugrađen štit od čvrstog materijala koji će zaštititi vašu opremu od eventualnih padova torbe i udaraca. U ojačani pretinac primit će gotovo sve laptope do 15,6“. Posebna zanimljivost je ugrađen USB port koji omogućuje punjenje vaših uređaja dok ste u pokretu. GXT 1255 posjeduje i vodonepropusni pokrov smješten u tajnom pretincu. Web cijena iznosi 284 kn.

TRUST Sydney

Ako vam je posao vam dinamičan i često mijenjate lokacije sastanaka ili ste jednostavno ljubitelj decentnog poslovnog stila sigurno ćete biti zadovoljni odabirom TRUST Sydney torbe u kojoj možete jednostavno i sigurno nositi svoje prijenosno računalo veličine do 17,3“, dodatnu opremu, dokumenta. Ova elegantna torba opremljena je duplim cifom s Velcro pričvršćivačima što onemogućuje otvaranje torbe dok ste u pokretu. U svakom trenutku imat ćete sve što trebate nadohvat ruke. Web cijena iznosi 217 kn.

PORT Melbourne

Savršen ruksak za laptope do 15,6“ dizajniran u Parizu prvenstveno namijenjen poslovnjacima na putu ili pak bilo kome tko uživa u organiziranosti, kvaliteti i funkcionalnosti. Velikog i organiziranog kapaciteta Melbourne ruksak omogućuje brzi pristup vašem laptopu, tabletu do 10,1“, mobitelu, dokumentima, kreditnim karticama i ostaloj dodatnoj opremi. Sa stražnje strane nalazi tajni pretinac za mobitel i bankovne kartice osiguran anti-RFID tehologijom koja štiti vaše podatke na putovanjima od npr radio valova, naprednih hakera. Tu je vodonepropusni pokrov ako vas npr. u Amsterdamu zadesi kiša. Web cijena iznosi 569 kn.

MS Industrial Trip

Glavna karakteristika ovog laganog i jednostavnog ruksaka za laptope do 15,6“ je ravnoteža stila i udobnosti. Pored mjesta za laptop tu je i pretinac za tablet i sve on što vam je neophodno u svakodnevnoj kolotečini. Stražnja strana napravljena je anatomski kako bi vam i dugi dani puni obaveza prošli bez bola u leđima. Web cijena iznosi 113 kn.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda