• Vivanco Racing je trkaći dron koji dolazi s tri moda brzine: trening, izazov i utrka
  • MS CX-40 može letjeti 10 minuta, a puni se oko 90. Ima i HD kameru
  • Overmax X-Bee, najskuplji u kategoriji, opremljen je LED indikatorima koji pokazuju stanje baterije

Jednom kad probate letjeti dronom, teško se vratiti na druge “igračke.” Vožnja kroz napuštene zgrade, šumu, prirodu, prepreke svih vrsta ili samo snimanje krajolika dovoljno su uzbudljivi da pažljivo planirate svaki vikend. Izbor dronova je danas jako velik, no prije nego se odlučite za DJI Mavic drona koji ima 2 x zoom i 4K kameru te košta oko 13 tisuća kuna, preporučujemo neke ove modele. Oni dolaze s nižom cijenom i idealni su za prve korake u dron svijetu.

JJRC H36

Tek 195 kuna koštat će vas ovaj jednostavni 6-osni dron koji ima 3.7V 150mAh bateriju i daljinski upravljač s dvije AA baterije (koje nisu u paketu). Vrijeme punjenja je 26 minuta, a letjet će četiri minute. Udaljenost upravljanja je 15 metara, a dolazi u crnoj ili plavoj boji. Iako volimo plavu, u ovom slučaju crna nam je ipak bolja.

NIKKO 22622 Air mini

Pomalo drugačijeg dizajna od klasičnog drona, Nikko 2262 Air Mini, dolazi iz nove linije NIKKO dronova. I on košta 195 kuna, a ima nešto duže vrijeme punjenja (30 minuta), ali i leta (5 minuta). Njegov je pak daljinski upravljač inspiriran video igrama, pa bi trebao biti idealan za letenje u zatvorenim i otvorenim prostorima.

Vivanco Racing

Utrke dronova su sve veći hit - svakako potražite na YouTubeu - a među trkaće dronove ubraja se i ovaj model koji ima produženo trajanje leta s dvije baterije. Ima tri moda brzine: trening, izazov i utrka. Cijena mu se kreće oko 244 kune.

Overmax X-Bee

S cijenom od skoro 500 kuna, Overmax X-Bee spada među najskuplje, ali i najbolje modele kategorije. Ima 6-osni žiroskop, vrijeme leta je do 8 minuta, a vrijeme punjenja iznos 120 minuta. Domet je do 150 metara, a uređaj ima kameru i ugrađeni čitač SD kartica, koji će vam pomoći da dobijete atraktivne snimke iz zraka. Sviđa nam se i što je opremljen LED indikatorima koji pokazuju nisku razinu baterije. Inače, jako dobro izgleda i Overmax X-Bee 1,5, koji dolazi s cijenom od oko 390 kuna.

MS CX-40

Jedan dron dosta klasičnog dizajna, dolazi s HD kamerom i cijenom od oko 350 kuna. Letjet će 10 minuta, a puniti se 90. Izgleda kao idealan model za učenje sve o svijetu dronova, prve korake u letenju i fotografiranju iz zraka.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Jer uvijek možeš ostvariti više!

HP laptopi s Windows 10 OS

Ryzen 5 4600H, 16GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1650Ti 4GB, 15.6“ IPS FHD

ACER Nitro 5 NH.Q9HEX.00E

10.1", 2GB, 16GB, Android 9

VIVAX TPC-102 4G