• Puno je filmova, ali nema ih puno za čistu desetku
  • Ljubitelji filma odabrali su najbolje od njih
  • Ako niste svakako ih pogledajte

Vjerujemo da poput nas uživate u zabavnom sadržaju na streaming kanalima, kojih u današnje vrijeme doista ne nedostaje. Toliko je dobrih filmova da se često okrećemo drugima za preporuku, pa koristimo priliku da preporučimo Wolf’s Call, francuski akcijski triler s podmornicama i nuklearnom krizom u glavnim ulogama.

Velik izbor TV uređaja, laptopa i mobitela za gledanje filmova i serija pronađite u Links web trgovini. A mi donosimo izbor filmova za koje korisnici misle da su - čista desetku.

Back to the Future

Više od 26 tisuća korisnika i korisnica smatra ovaj film onim koji zaslužuje čistku desetku. Radi se o filmu iz osamdesetih godina, u kojem se Marty McFly, 17-godišnji srednjoškolac, slučajno vraća u prošlost u DeLoreanu koji putuje kroz vrijeme, a koji je izumio ga je njegov bliski prijatelj, znanstvenik Doc Brown.

12 angry man

Ovaj film iz 1957 bio je nominiran za tri Oscara, a priča je to o poroti na suđenju za ubojstvo u New Yorku, koju frustrira jedan član čiji ih skeptični oprez tjera da pažljivije razmotre dokaze prije nego što preskoče s preuranjenom presudom.

Jurassic park

Prvi Jurassic park izrodio je franšizu tešku nekoliko milijardi dolara, kojoj nisu pridonijeli samo filmovi već i drugi sadržaji poput video igara. Film je to o poprilično pragmatičnom paleontologu koji obilazi (skoro potpuno spreman za otvaranje) tematski park na otoku u Srednjoj Americi, a na kojem klonirani dinosauri nakon nestanka struje - pobjegnu.

The Shawshank Redemption

Na IMDB-ovoj listi 250 najboljih filmova svih vremena ovaj se nalazi na prvom mjestu; ima visokih 9,3, a glasalo je preko 2,7 milijuna ljudi. Zanimljivo je da je film bio nominiran za 7 Oscara, a da nije osvojio niti jedan. Inače, snimljen je po priči Stephena Kinga.

Terminator 2

Netko je napisao kako bi se vratio u prošlost da ponovo prvi put pogleda ovaj film, što je komentar koji dovoljno govori o tome koliko je dobar. Terminator 2 bio je nominiran za 6 Oscara, a osvoji je četiri.

The Thing

Film u kojem istraživački tim na Antarktici lovi vanzemaljac koji mijenja oblik i preuzima izgled svojih žrtava, potpisuje John Carpenter. Osim ovog kultnog naslova, režirao je i mnoge druge horore u kojima smo uživali.

Fargo

Dvostruki Oscarovac Fargo, potvrdio je kako su braća Coen fantastični redatelji od kojih se još puno toga može očekivati. Joel je bio 9 puta nominiran za Oscara, a četiri je i osvojio baš kao i njegov brat Ethan. Fargo je jedan od najboljih krimića svih vremena, a jako nam je drago da možemo uživati i u seriji.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda