• Kindle Paperwhite 2018. ima 6” ekran i 8 GB prostora za pohranu podataka
  • Cijena na akciji iznosi 1.099 kuna, a akcija traje do 12. siječnja ove godine
  • Kindle nudi sjajno iskustvo čitanja, ima odličnu bateriju i nama je jedan od najdražih gadgeta

Već nakon našeg prvog Kindle uređaja smo zaključili kako bi se lakše odrekli iPhone pametnog telefona nego ovog gadgeta. Jednostavno ga obožavamo, a svi ljubitelji knjiga znaju dobro zašto.

Kindle Paperwhite trenutno možete kupiti po sniženoj cijeni od 1099 kuna. Akcija traje do 12. siječnja, a svoj Kindle kupite ovdje.

Što nudi Kindle Paperwhite?

Kindle Paperwhite koji se trenutno nalazi na akciji dolazi sa 6” ekranom, 8 GB prostora za pohranu podataka i Wi-Fi-jem. Crne je boje, a radi se o vodootpornom uređaju koji može ići do 2 metra u slatkoj vodi te tamo provesti 60 minuta. Rezolucija ekrana je 300 dpi, a baterija će trajati tjednima samo s jednim punjenjem. Ovo je doista tako, možemo potvrditi iz vlastitog iskustva. S obzirom na to da dolazi s bluetooth vezom, svoje audio knjige možete također preslušavati uz pomoć ovog Kindle modela. U svoj recenziji popularni The Guardian dao mu je čistu peticu, napisavši kako ovaj e-čitač daje fantastično iskustvo čitanja. Hvalili su mu ekran, bateriju i samo korisničko iskustvo koje nudi.

Tisuće knjiga na dohvat ruke

Kakva radosna praktična igračka za sve nas koji volimo čitati. U ovaj Kindle koji se trenutno nalazi na akciji stane oko 6 tisuća knjiga. Dobro ste pročitali - šest tisuća knjiga. Stignete li uopće sve to pročitati? Naravno! Dobre knjige su gutaju, a ne čitaju. Da, i mi pamtimo dane kad je naša putna torba, a kad smo išli na odmor, težila nekoliko kilograma više zbog debelih knjiga koje smo nosili. Danas je to stvar prošlosti, pa se na put ide s puno više, puno lakših knjiga.

Kupovina jedim klikom

I dok smo nekada dane i sate provodili u knjižnicama, pažljivo surfajući između polica, danas knjige razgledavamo na Amazonu. Amazon je apsolutno sjajna trgovina u kojoj često kupujemo upravo knjige. Kupovina je jako jednostavna i obavlja se jednim klikom. Knjiga vam je Kindleu za nekoliko sekundi.

Wish lista

Još jedan fantastičan detalj koji nas redovito vraća na Amazon je naša lista želja. Na njoj se većinom nalaze knjige, pa svako toliko prolazimo po njoj i gledamo što kupiti. No tu naravno nije kraj, jer na listu dodajemo naslove koji nam se čine zanimljivima i koje nalazimo na različitim listama.

Ljubitelji knjiga svakako bi trebali obratiti pažnju na ovaj Kindle i ako već nisu, nabaviti si jedan. Po sniženoj cijeni kupite ga ovdje.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI