• Tek 16 komada ovog sata dostupno je na akciji
  • Akcija traje do 31. siječnja ili do isteka zaliha
  • Apple Watch 3 i danas je sjajan sat

Tek je 16 komada ovog sata ostalo za kupiti! Trenutno je na akciji i može biti vaš za 1.599 kuna. No akcija traje tek do 31. siječnja odnosno do isteka zaliha.

KUPITE GA OVDJE.

Apple watch je sjajan sat koji vam može značajno unaprijediti život. Ali, samo pod uvjetom da ga slušate. Podsjećat će vas da dišete i odmorite, ustanete ako dugo sjedite, pratit će rad vašeg srca, kao i spavanja. Definitivno se radi o sjajnom satu koji je dogurao već do sedmog izdanja. No, pitanje je isplati li se danas kupiti Apple Watch 3 ili treba investirati u noviji model. Prva stvar o kojoj to dakako ovisi je vaš budžet. Imate li priliku investirati u dobar pametni sat, slobodno odaberite neki od posljednjih modela. No, ako budžet ne odgovara cijeni, a želite kvalitetan pametni sat, Apple Watch 3 bit će dobro rješenje.

Zašto odabrati Apple Watch 3?

Watch 3 dolazi s puno funkcionalnosti koje vam mogu dobro poslužiti. Njime možete obavljati beskontaktno plaćanje, pozive, može poslužiti kao daljinski upravljač, slat će vam obavijesti s vašeg pametnog telefona, tu je i Siri koju možete pitati što vas zanima. Otporan je na vodu do 50 metara, a pritiskom na digitalnu krunu izbacit ćete višak vode.Ima i izdržljivu bateriju koja bi trebala omogućiti do 18 sati rada, no koliko će baterija trajati, ovisi prije svega o tome što na njemu radite.

Iako se radi o starijem modelu, i dalje je riječ o vrlo moćnom satu. Popularni magazin Tech Radar smatra kako ga se isplati kupiti i danas, a hvale dobru bateriju, svijetli ekran i praćenje vaših fitness aktivnosti. Kako i sami trčimo i imamo Apple Watch možemo samo pohvaliti sve ono što nam nudi za to.

KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda