• Hallmark filmovi imaju često vrlo sličnu priču i sretan kraj
  • Not Cinderella's Type pregledan je 19 milijuna puta
  • Možete ih pogledati na Youtubeu

Kada smo spremali ovu temu, jedan od potencijalnih naslova nam je bio i Najbolji Hallmark filmovi. No svi koji ih gledaju znaju da su Hallmark filmovi svi vrlo slični: ona je marketing managerica zatrpana poslom, koja iz nekog razloga mora otići u neki mali grad, često baš onaj iz kojeg je pobjegla! Tamo sreće ili novu ljubav svog života ili staru...Da, već na početku znamo kako će završiti, ali to nije razlog da ih ne volimo. Nekad nam treba večer sa sretnim filmovima koji ne traže puno. Za ovaj petak, kada objavljujemo ovu temu, odabrali smo nekoliko “Hallmark” filmova koje možete pogledati već danas. Hallmark u navodnicima jer nisu svi nužno iz ove produkcijske kuće.

Za velik izbor laptopa, mobitela ili TV-a na kojima uvijek možete gledati filmove, posjetite www.links.hr.

Chasing Waterfalls

Fotografkinja Amy odlazi u avanturu - u lijepi šumski kraj - gdje se navodno nalaze mistično vodopadi! Njih će tražiti s lokalnim vodičem (i budućim suprugom vjerojatno) Markom. Film je režirala iskusna Christe Will Wolf, koja je do sada potpisala 35 filmova, od kojih je većina bila poput ovog. U prosjeku snimi 4-5 Hallmark filmova godišnje.

A little daytime drama

Priča zvuči obećavajuće i pomalo drugačije od ostalih: Kako bi spasila sapunicu na kojoj radi, scenaristica Maggie mora uvjeriti svog bivšeg dečka da se vrati u show. Inače radi se o recentnoj produkciji, film je snimljen ove godine. Ako volite i sapunice i Hallmark ovo je pravi film za vas:

Rise and Shine Benedict Stone

Nema puno glasova na IMDb-u, ali s ono malo što ima, dobio je 7,1. Možda zato što je riječ o drami, koju je samo na YouTubeu pogledalo preko 20 tisuća ljudi. Priča je to o Benedictu i Emiliji koji su se rastali nakon što deset godina nisu mogli dobiti dijete. Sigurno nije klasičan Hallmark, pa za one koje zanima, pogledajte:

Love finds you in Sugarcreek

Snimljen po istoimenom romanu, Love finds you in Sugarcreek nas vodi u Sugarcreek, Ohio gdje živi i radi policajka Rachel. Nju su u obližnjom Amiškoj zajednici odgojile tri tete. Kada se kod njih pojavi zagonetni Joe, njeni će se policijski instinkti probuditi - nešto je sumnjivo s njim! Zvuči jako zabavno.

Not Cinderella's Type

S čak 19 milijuna pregleda ovaj film je definitivno najveći hit od ovdje spomenutih. Radi se naravno a još jednoj filmskoj adaptaciji Pepeljuge, koja je čini se vječna tema, s obzirom na broj filmova kojima je poslužila kao inspiracija. Broj pregleda i 218 tisuća likeova sigurno govori o kvaliteti, u koju se možete uvjeriti i sami:

Hometown Holiday

Milijun i nešto pregleda kasnije, Hometown Holiday je stigao i do vas. Ukratko Krista upoznaje Ryana u njenom malom rodnom gradiću - Rust Creek - i ostalo je povijest od sat i 24 minute. Djeluje obećavajuće.Inače, produkcijska kuća iza ovog filma na svom kanalu ima playlistu s 24 Božićna filma poput ovog. Pogledajte ih ovdje.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

8GB, 512GB SSD, Radeon Graphics, 15.6" IPS FHD, FreeDOS

ACER Aspire 5 Ryzen 3 5300U

Core i5 1135G7, 8GB, 512 SSD, Geforce MX350, 15.6" IPS FHD, Windows 10

ASUS VivoBook S15 S533EQ-WB517T