• Luda garažna akcija u Linksovom webshopu traje do 18. listopada
  • U ponudi su i zanimljive bespilotne letjelice
  • Odabrali smo četiri modela drona za svačiji džep

Kao što vjerojatno već znate, u Linksovom webshopu u tijeku je još jedna garažna rasprodaja tijekom koje možete doći do raznovrsne elektronike po drastično sniženim cijenama. Uz računala i računalnu opremu, zvučnike, slušalice i brojne druge zanimljive uređaje u ponudi su bespilotne letjelice s pratećom opremom za njih. Odabrali smo četiri modela dronova koji bi vam mogli biti zanimljivi, u cjenovnom rasponu koji pokriva različite platežne mogućnosti. Sva četiri odabrana drona dolaze s jamstvom na godinu dana, neki od njih i s drugim pogodnostima. Podsjećamo, popusti u sklopu ove akcije, koja traje do nedjelje 18. listopada, vrijede samo pri kupnji u Linksovom webshopu.

Xiaomi Fimi X8 SE - 4262 umjesto 5399 kuna

Uz više od tisuću kuna uštede i besplatnu dostavu možete doći do bespilotne letjelice opremljene kamerom koja može snimati video razlučivosti do 4K UHD i fotografije do 12 megapiksela, uz podršku za HDR i HEVC. Kombinira laki mehanički gimbal s tri osi sa softverskom optimizacijom za što preciznije upravljanje i video zapise bez trzanja. Fimi X8 SE u zraku može ostati 33 minute, s dosegom do pet kilometara. Njime možete upravljati koristeći daljinski upravljač ili pametni telefon.

Xiaomi Fimi A3 - 2475 umjesto 3299 kuna

Odličan dron ako se želite baviti snimanjem iz zraka za svoju dušu jer je opremljen HD kamerom s osam megapiksela smještenom na mehaničkom gimbalu s dvije osi, s elektroničkom stabilizacijom slike. Uz pomoć GPS-a možete ga ne samo zaustaviti na jednoj poziciji već i upogoniti ga kako bi vas pratio, vratio se na početnu poziciju i tome slično. Domet mu je jedan kilometar, maksimalno vrijeme leta 25 minuta, a brzina do 65 kilometara na sat.

Jamara Payload - 1520 umjesto 1899 kuna

Jamara Payload dobar je izbor ako želite nešto više mogućnosti automatizacije pri upravljanju bespilotnom letjelicom. Tako, recimo, značajka Position Hold omogućava zadržavanje drona u trenutnom položaju pomoću GPS-a, a Home povratak na početnu točku leta. Raspolaže i opcijama Headless (elektronska kontrola leta) i Altitude (automatska kontrola visine leta) te tri načina leta (spor, srednji i brz). Može postići brzinu do 40 km/h. Opremljen je Wi-Fijem i akcijskom kamerom pune HD razlučivosti (1080 piksela). Kako može ponijeti dodatnih 350 grama tereta, moguće je na njega postaviti i dodatnu kameru. Zamjenjiva baterija kapaciteta 2700 mAh jamči sedam do deset minuta leta.

Jamara Oberon - 744 umjesto 929 kuna

Ovaj veliki i robusni kvadrokopter opremljen je kamerom koja može snimati u visokoj razlučivosti. Pomoću ugrađenog barometra i pritiskom na tipku na daljinskom upravljaču, kvadrokopter će sam preuzeti kontrolu željenom nadmorskom visinom, pa se možete usredotočiti na na snimanje ili pozicioniranje kamere. Zahvaljujući četiri snažna električna motora može letjeti brzinom do 40 km/h, kao i izvoditi akrobacije u svim smjerovima tijekom leta. Bateriju kapaciteta 1200 mAh lako će zamijeniti ukaže li se za time potreba.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda