• DJI Mavic Air 2 napredna je bespilotna letjelica koja će zadovoljiti i napredne korisnike
  • DJI Mavic Mini jednostavan je i ultralaki dron pogodan za početnike
  • Akcija u Linksu traje do 25. travnja ili isteka zaliha.

Napokon su zaredali dani ispunjeni sunčanim i lijepim vremenom. Ako se želite poigrati s bespilotnim letjelicama na otvorenom sad je prava prilika. Ne samo što su vremenski uvjeti na vašoj strani već su i u Linksu na sniženju dva izvrsna drona renomirane tvrtke DJI. Akcijska ponuda traje do nedjelje, 25. travnja, ili isteka zaliha

DJI Mavic Air 2 Fly More Combo - 7.699 umjesto 8.099 kuna

Bespilotna letjelica sa četiri rotora Mavic Air 2 može se kretati vodoravno makismalnom brzinom od 68,8 kilometara na sat, uspinjati se brzinom od 14,4 km/h i spuštati pri brzini od 17,9 km/h. Popet će se do najviše pet kilometara visine i izdržati u letu do 34 minute s jednim punjenjem baterije (do 33 minute ako je riječ o lebdenju), a najveća radna udaljenost za prijenos videa razlučivosti 1080 p iznosi deset kilometara. Prati promjene u okolišu u tri smjera (naprijed, nazad i prema dolje) kako bi mogla prepoznati i izbjeći sudar s preprekama. Ima ugrađena pomoćna svjetla kako bi bila lakše vidljiva. Izvrsno je opremljena za snimanje iz zraka.

Kamera u modelu Mavic Air 2 ima senzor CMOS od pola inča koji može snimati fotografije do 48 megapiksela i video razlučivosti do 3840 puta 2160 piksela pri do 60 sličica u sekundi, uz maksimalni kut nagiba od 35 stupnjeva. Može također snimati hyperlapse do 8K, podržava HDR i napredni panoramski način rada, a ima i gimbal s tri osovine te utor za memorijsku karticu SD kapaciteta do 256 GB kako bi sve što snimite bilo zabilježeno i pohranjeno. Tu su, naravno, i FocusTrack, poseban način rada koji omogućava da dron prati u stopu vas ili bilo što drugo u pokretu te značajka QuickShot koja omogućava planiranje složenih zračnih ruta, ali i dodavanje glazbe, efekata i filtera na snimku. Osim uz 400 kuna popusta, u Linksovim trgovinama i webshopu Mavic Air 2 Fly More Combo dostupan je uz mogućnost besplatne dostave na željenu adresu i jamstvo do dvije godine.

DJI Mavic Mini Fly More Combo - 2.999 umjesto 3.899 kuna

Ultralaki (249 grama) dron Mavic Mini može u letu provesti do pola sata s jednim punjenjem baterije, uz domet do tri kilometra i maksimalnu brzinu od 48,6 km/h. Snima video razlučivosti do 2K i fotografije do 12 MP, uz mogućnost bežičnog prijenosa videa HD razlučivosti na udaljenosti do četiri kilometra. Snimanje i montiranje video materijala pojednostavljeno je kako bi bilo dostupno i onima koji nemaju s time iskustva. Za stabilizaciju slike zadužen je gimbal s tri osi, a za pohranu utor za memorijsku karticu microSD kapaciteta do 256 GB. Links ga nudi uz do dvije godine jamstva.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Iskoristi uštedu i stvaraj vrhunski sadržaj!

Samsung tablet i smartphone uređaji

Potpuna zaštita u realnom vremenu.

BITDEFENDER Internet Security

Kombinacija pouzdane tehnologije i praktičnog dizajna

ACER Aspire 1 NX.A6WEX.001