• Odabrali smo pet električnih romobila s cijenom ispod tri tisuće kuna
  • U izbor su uvršteni modeli namijenjeni djeci i odraslima
  • U Linksovom webshopu ih možete kupiti uz otplatu na rate

Razmišljate o nabavci električnog romobila za sebe i/ili djecu, kako bi skratili putovanje na posao, stigli na sastanak na drugom kraju grada bez automobila i javnog prijevoza ili se zabavili? Ne morate potrošiti hrpu novaca kako bi si priuštili primjerak ovog zgodnog i praktičnog prijevoznog sredstva. Izdvojili smo pet modela za koje trebate pripremiti manje od tri tisuće kuna.

Xiaomi M365 - 2999 kuna

Električni romobil kineskog proizvođača dio je njihovog podbrenda MiJia, koji obuhvaća uređaje iz kategorije pametnog doma. Aluminijski okvir može ponijeti težinu do sto kilograma, s maksimalnim dosegom od 30 kilometara. Punjenje traje oko pet sati. Kotači su promjera 8,5 inča. Uz njih ćete dobiti dodatne dvije gume i zračnice, kao i jamstvo 12 mjeseci za vozilo, odnosno šest mjeseci za bateriju.

Fiat 500 F-10 - 2799 kuna

Ovaj "fićo" među električnim romobilima dolazi s kotačima promjera deset inča, čeličnom konstrukcijom, upravljačem kojeg možete sklopiti i zaslonom na kojem možete vidjeti status baterije, koliko ste kilometara prešli, koliko se brzo krećete, je li osvjetljenje uključeno... Fiat 500 F-10 može prijeći do 20 kilometara s jednim punjenjem baterije i postići brzinu od najviše 25 kilometara na sat, kao i savladati nagib od 15 stupnjeva. Punjenje traje do četiri sata. Otporan je na prskanje vodom (IPX4), straga ima kombinaciju disk i električne kočnice. Dolazi s jamstvom od 12 mjeseci.

MS Energy Neutron n1 - 2599 kuna

S modelom MS Energy Neutron n1 možete računati na 22 kilometara autonomije i maksimalnu brzinu od 25 kilometara na sat. Ima aluminijski okvir kojeg je moguće sklopiti i koji može izdržati opterećenje do 120 kilograma, stražnju bubanj kočnicu, kotače promjera osam inča i LCD zaslon. U paketu s njime je jamstvo na godinu dana.

Iconbit Kick Delta - 2299 kuna

Snažan, elegantan i tih električni romobil s prednjim kotačem od osam inča. Ima elektronički kočioni sustav (EBS) s mehaničkom pomoći pri kočenju što omogućuje punjenje baterije tijekom kočenja. Aluminijska konstrukcija opremljena je jednostavnim sklopivim zasunom, a tu je i inteligentni zaslon s prikazom brzine, udaljenosti putovanja i kapaciteta baterije. Može ponijeti do sto kilograma, kretati se brzinom do 20 kilometara na sat i s jednim punjenjem baterije prijeći 25 kilometara. Punjenje traje do pet sati. Računajte na dvije godine jamstva za vozilo, godinu dana za bateriju.

Freego ES-06C - 1999 kuna

U kategoriji cijena ispod dvije tisuće kuna je ovaj električni romobil namijenjen djeci, težak tek devet kilograma, koji može ponijeti do 80 kilograma tereta. Ima kotače promjera 6,5 inča. Može se kretati brzinom do 24 kilometara na sat i prijeći do 15 kilometara bez punjenja. Trebat ćete ga puniti do 2,5 sata kako bi došli do punog kapaciteta. Dolazi s jamstvom od godine dana.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Full HD, ULTRA HD, 4K kamera!

OVERMAX X-BEE DRONOVI

Spreman za svaku aktivnost!

HP 250 - 8GB, 256GB

Pouzdan za tvoju efikasnost!

HP 255 G7 - 8GB, 256GB