• Uz internet i sve radosti koje nudi teško je pisati knjigu
  • Traveller je specijalizirani uređaj namijenjen pisanju
  • Ekipa iza projekta skupila je na Indiegogo platformi više od pola milijuna dolara

Jeste li ikad probali napisati knjigu? Uz upaljeni internet? Ako i niste sigurno pretpostavljate kako nije nimalo lako koncentrirati se i ne odsurfati negdje drugdje. Na primjer, pišete SF roman i zanima vas kako izgleda prvi asteroidni pojas na koji ćete naletjeti ako putujete prema van naše galaksije. I tako, čitate o asteroidnom pojasu i hop već ste na YouTube gledate neki smiješni video, na Facebooku nešto malo gledate, pa čitate mailove. Teško je napisati knjigu i bez interneta, a kamoli s njim.

FreeWrite Traveller

Baš je zato, ekipa iz kompanije Astrohaus, napravila FreeWrite Traveller, uređaj koji je namijenjen svima koji pišu i koji to žele napraviti bez da im išta smeta. I da su na dobrom su tragu jasno je kad pročitate što kažu. Kažu otprilike, jednom kad pisac uđe u svoju kreativnu zonu pisanja, nezaustavljiv je. Kažu kako su pisci koji koriste njihov uređaj duplo produktivniji. Nemojte misliti da uređaj nije prilagođen današnjem vremenu - ima E-Ink ekran, bateriju koja dugo traje i automatsko sinkroniziranje sa servisom na cloudu.

Indiegogo kampanja

FreeWrite Traveller nije gotov proizvod, već tek prototip koji treba ući u serijsku proizvodnju. A za to je potrebna investicija koju je ekipa Astrohausa potražila na Indiegogo servisu. I uspjeli su više od pola milijuna dolara. Pogledajte:

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

256MB cache, 7200okr./min, 3.5", za desktop

WESTERN DIGITAL tvrdi disk 8000 GB Gold

16 GB, HX430C16FB4/16 HyperX Fury, DDR4 3000MHz

KINGSTON memorija PC-24000

Printer/scanner/copier, 300dpi, 256M, USB, Wi-Fi

HP Envy 6032 multifunkcijski uređaj All-in-One