• Od 7.5. pametne kućanske uređaje možete nabaviti na jednom mjestu
  • Povodom otvorenja bit će srezane cijene nizu atraktivnih proizvoda
  • Popusti u novoj poslovnici vrijede do 16.5. ili isteka zaliha

Želite li oplemeniti svoj dom, ured ili drugi prostor dodirom pametne tehnologije? Uskoro ćete to moći učiniti na jednom mjestu i pritom nabaviti odlične elektroničke uređaje po drastično sniženim cijenama. No, samo ako požurite. Naime, tvrtka Links otvorit će u petak, 7. svibnja, novu poslovnicu u Family and Home Mallu u Škorpikovoj ulici 11 u Zagrebu. Novi prodajni prostor prostire se na čak tisuću kvadratnih metara i bit će najveća Linksova poslovnica dosad. Ali, to neće biti jedino po čemu će se razlikovati.

Prvi izbor za kupce pametne tehnologije

Naime, osluškujući vaše potrebe i želje u Linksu su odlučili proširiti asortiman pametnim uređajima koji će vam olakšati svakodnevicu i uštediti vrijeme. Tako ćete moći pronaći zaokruženi eko sustav s proizvodima za korištenje u domu, na poslu, pri društvenim aktivnostima i hobijima... Očekujte vrhunske proizvode i pametna rješenja s područja informatičke opreme, komunikacije, audio, video i TV opreme, bijele tehnike, velikih i malih kućanskih aparata, sportske opreme i osobne njege. U sklopu svakog pojedinog dijela asortimana dočekat će vas posebno obučeni zaposlenici kako bi vam pri kupnji pomogli stručnim savjetom i preporukom. Također, na raspolaganju će biti veliki broj demo uređaja koje možete odmah isprobati kako biste provjerili odgovaraju li onome što tražite.

Cijene niže i do 3.000 kuna

Prvih 300 kupaca koji se odluče na kupovinu vrijedniju od 500 kuna očekuje poklon - pametna narukvica Q-Band Q68-HR. Riječ je izvrsno dizajniranoj sportskoj narukvici otpornoj na ogrebotine s povećim OLED zaslonom. Ne samo što može pratiti parametre ključne za vašu tjelovježbu i sportske aktivnosti općenito, već ima ugrađenu i tipku pomoću koje osoba koja ju nosi može jednostavno i brzo pozvati u pomoć u slučaju nezgode. Uz to, velik broj proizvoda bit će dostupan uz posebne promotivne popuste koji vrijede samo u novoj poslovnici do nedjelje, 16. svibnja, ili isteka zaliha.

Tako, primjerice, možete uštedjeti 3.000 kuna i nabaviti robotskog usisavača iRobot Roomba i7165 za 3.999 umjesto 6.999 kuna.

Samsungov hladnjak RB38T650ESA/EK bit će dostupan u ograničenom broju primjeraka za 3.999 umjesto 5.799 kuna.

Isto vrijedi za perilicu te tvrtke WW90T6B4DLH/S7 (3.599 umjesto 5.099 kuna), ali i Philipsov monitor 326P1H (2.899 umjesto 3.599 kuna), pametni telefon Realme 6 (1.099 umjesto 1.699 kuna) te niz drugih atraktivnih proizvoda. Više informacija potražite u Linksovom katalogu.

Samo u ovoj poslovnici bit će moguće plaćanje na rate za uređaje iz asortimana bijele tehnike i malih kućanskih aparata koji koštaju više od tri tisuće kuna. Raspolažete li karticama Diners Erste Card, Maestro i Visa Zagrebačke banke, možete računati na do 24 mjeseca otplate za navedene uređaje, a ako imate Mastercard Zagrebačke banke ili Visu Premium Privredne banke Zagreb otplata ide i do punih 36 mjeseci.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI