• Baby Driver bio je nominiran za tri Oscara
  • Tower Heist zabavna je akcijska komedija u kojoj briljira Ben Stiller
  • Spenser Confidential svidjet će se ljubiteljima Marka Wahlberga

Podžanrova komedije je nekoliko i sigurno ćemo se sa svima njima baviti narednih dana. Zašto? Jer vjerujemo da se nalazimo u vremenu u kojem nam dobro dođe malo više smijeha. Bez brige, doći ćemo i do postapokaliptičnih filmova. No, za danas pripremili smo pregled odličnik akcijskih komedija na Netflixu.

Veliku ponudu TV uređaja provjerite ovdje.

Tower Heist

Ne znamo što vi mislite, ali za nas Ben Stiller je jedan od najboljih glumaca u komedijama današnjice. Pokazao je to još u Zoolanderu, a dobar primjer dobrog filma je i Tower Heist. Priča je to o maloj skupini suradnika koji odluče potražiti nekoliko milijuna dolara u stanu milijardera koji im je ukrao mirovine, a za kojeg rade. Da, IMDb korisnici su mu dali 6,2 ali od akcijske komedije ovog profila ni ne očekujemo niti nam treba viša ocjena. Gledali smo ga dva puta, sigurno ćemo barem još jednom.

Rush Hour

Legendarna akcijska komedija je i Rush Hour, u kojem naslovne uloge tumače Jackie Chen i Chris Tucker. Jackie Chen je hongkonški detektiv koji istražuje slučaj u Los Angelesu, a Tucker je pripadnik tamošnjih policijskih snaga koji mu realno samo smeta. Barem u početku. Inače, na Netflixu je dostupan i nastavak Rush Hour 2. Publika je voljela i prvi i drugi, a mi vam nudimo trailer za jedinicu:

Baby Driver

I dok bi za prethodna dva naslova rekli kako su zabavne akcijske komedije, za Baby Driver možemo utvrditi i kako sigurno ima dubinu koju ovi nemaju. U prilog tome najbolje govori činjenica da je film bio nominiran za tri Oscara, kao i da ima visokih 86 na Metascoreu, odnosno 7,6 na IMDb-u. Scenarist i redatelj Edgar Wright potpisao je i Hot Fuzz, Shaun of The Dead...

Super Lopez

Netflix je napravio puno dobrih stvari, a nama se najviše sviđa to što nam je približio filmove i serije s ne engleskog govornog područja. Među takve spada i španjolska komedija Super Lopez, koja žanrovski - kaže Netflix - spada u akcijske komedije. Temelji se na istoimenom stripu, a o čemu je riječ, otkrit ćete u traileru.

Spenser Confidential

Čim vam otkrijemo da un ovom filmu naslovnu ulogu tumači Mark Wahlberg, dobit ćete i sliku što vas otprilike u filmu očekuje. Mark je bivši policajac i bivši zatvorenik koji je odlučan u namjeri da otkrije tko je ubio dva bostonska policajca. Ovaj bi se film mogao svrstati u klasične akcijske komedije, a potpisuje ga Peter Berg, koji je režirao Deepwater Horizon, Patriots Day i Mile 22 - u sva tri glumio i Wahlberg.

Bad Boys 2

Još jedan film o dva partnera policajca, a koji je pobrao ljubav publike, svakako je i Bad Boys, odnosno njegov nastavak Bad Boys 2. Na žalost kritika ga nije voljela, dali su mu dosta niske ocjene, ali to ionako nikada nije bio razlog da ne pogledate. Naslove uloge tumače Will Smith i Martin Lawrence.

Miss Congeniality 1 i 2

Da, bio je na TV-u već milijardu puta, ali spada sigurno u zabavnije krimi komedije, pa ga vrijedi pogledati ponovo, možda čak i jedan za drugim. Sandra Bullock u ovom je filmu agentica FBI-ja koja se mora ubaciti u izbor za miss...

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda