• Love and Monsters je naš favorit
  • Don’t Look Up je bio nominiran za četiri Oscara
  • Metal Lords je jako zabavan srednjoškolski film

Od naše posljednje teme o komedijama na Netflixu prošlo je više od godinu dana - prvu smo napisali 2019., a zatim je ažurirali 2021. Najbolje komedije na Netflixu do ožujka te godine provjerite ovdje, a mi se bacamo na one koje su se pojavile u međuvremenu ili one koje nismo spomenuli, a vrijedne su spomena.

Metal Lords

Metal Lords je jako zabavan srednjoškolski film, o dva prijatelja koji imaju svoj metal bend s kojim se žele prijaviti na bitku bendova! No, samo ih je dvoje i nedostaje im barem još jedan instrument da upotpuni priču. Bit će to čelistica iz škole… Metascore kaže da ima solidnih 59/100, a mi da vrijedi i više od toga.

Love and monsters

Film Love and monsters svakako spada u lijepa iznenađenja. Na check listi dobrog filma, kod nas ispunjava sve kvačice, pa čak i više od toga - i ne samo zbog toga što je smješten u postapokaliptično vrijeme. A u tom vremenu, sedam godina nakon što su čudovišta poharala svijet, naš se junak Joel odlučuje pomaknuti iz svog bunkera kako bi se ujedinio sa svojom bivšom. Ovaj odličan avanturistički film jako preporučujemo.

Don’t Look Up

Kakav je to svijet u kojem živimo otkriva Don’t Look UP, koji je bio nominiran za četiri Oscara no nije osvojio niti jedan. Priča je to o dvoje astronoma koji otkrivaju kako prema svijetu juri asteroid koji će uništiti Zemlju. Problem je što sve što govore ne dopire do - bilo koga. Zanimljivo je da se publici svidio, a kritika nije bila toliko oduševljena.

Lovehard

Lovehard je lijepa romantična komedija o djevojci koja otkriva da osoba u koju se zaljubila online nije ona za koju se predstavljala. I to saznaje kada ga odluči za Božić iznenaditi u malenom gradiću u kojem živi. Priznajemo da nismo očekivali puno, kao i da nas je zabavila.

Senior Year

Tek pristigli Senior Year je komedija za koju znate da je blesava i iako na IMDbu ima tek nešto više od 5, vrijedi je pogledati. Naravno, samo pod uvjetom da volite budalaste neopterećene naslove poput ovog. Premisa je zabavna: Stephanie je glavna cheerleadersica u svojoj školi negdje krajem devedesetih, no nezgoda na nastupu baca je u komu i ona se budi - s 37! Odlučuje završiti školu…

Superstore

Od serija izdvajamo Superstore, koji je već završio, no tek je relativno nedavno stigao na Netflix. Serija je to na koju se lako navući, a koju potpisuje jedan od producenata i pisaca serije The Office. U Superstoreu pratimo avanture zaposlenika jedne velike trgovine. Pogledajte:

Hustle

Hustle je tek stigao na Netflix, a situacija kod kritike i publike je za sada povoljna: publika ga je ocijenila sa 7,3 dok na Metascoreu ima 67. Naslovnu ulogu tumači Adam Sandler za kojeg smo još nakon filma Funny people zaključili kako zna svoj posao. A pokazao se i u Uncut gems filmu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda