• Vraća se That '90s Show
  • Under Paris zvuči suludo zabavno
  • Gangs of Galicia je show za nas

Ponekad nam se čini da se Netflix pretvara u History channel ili neki sličan reality TV- količina novih serijala koji spadaju u ovu kategoriju, a koja dolazi je i ovaj mjesec velika. Mi smo, kao i svaki mjesec, izdvojili najzanimljivije naslove.

That '90s Show

Hello Wisconsin! Leia Forman ponovno je u podrumu bake i djeda sa svojim prijateljima iz Point Placea. Ljeto je 1996., što znači da je banda godinu dana starija i godinu mudrija - ili biste se barem tako nadali. Sada kada je škola gotova, to ostavlja prostora za više veza, prekida i što više nevolja koje prijatelji mogu uvaliti iza leđa Reda i Kitty.

The Price of Nonna's Inheritance

Talijanska komedija nastavak je "Božića pod svaku cijenu", a u njoj obitelj Delle Fave odlazi na Menorcu kako bi zaštitila svoju baku od Nunzija, koji je planira oženiti i preuzeti njezino nasljedstvo.

Under Paris

Ovo zvuči jako dobro, a i trailer izgleda odlično! Ljeto 2024. Pariz je prvi put domaćin Svjetskog prvenstva u triatlonu na Seini. Sophia, briljantna znanstvenica, saznaje od Mike, mladog ekološkog aktivista, da veliki morski pas pliva duboko u rijeci! Kako bi izbjegli krvoproliće u srcu grada, nemaju izbora nego udružiti snage s Adilom, policijskim zapovjednikom rijeke Seine.

King of Collectibles: The Goldin Touch

Ken Goldin i njegov vješti tim vode uzbudljivu akciju u ovoj seriji koja se odvija unutar vodeće aukcijske kuće specijalizirane za rijetke kolekcionarske predmete.

Gangs of Galicia

U Clanes dolazi nova odvjetnica Ana - njezina prisutnost ne prođe nezapaženo nikome, pa tako ni Danielu, sinu važnog trgovca drogom i vidljivog šefa "Padinskog klana", dok je otac u zatvoru. Španjolska krimi serija zvuči zanimljivo, a po dosadašnjima koje smo gledali - gledat ćemo i ovu.

Trigger Warning

Vješta zapovjednica specijalnih postrojbi preuzima vlasništvo nad očevim barom nakon što on iznenada umre i ubrzo se nađe u sukobu s nasilnom bandom koja hara njezinim rodnim gradom.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda