• U filmu Faraway glumi Goran Bogdan
  • MH370: The Plane That Disappeared zvuči jako zanimljivo
  • The Magician’s Elephant je film za sve uzraste

Netflix i u ožujku nudi velik broj novih naslova, a priznajemo, baza filmova i serija im je danas poprilično velika. Dok birate među starim naslovima, pogledajte što uskoro dolazi.

Velik broj TV uređaja pronađite u Linksu.

Love at first Kiss

Ljubav na prvi poljubac je priča o Javieru koji je sa 16 godina prvi put poljubio djevojku i otkrio da ima dar vidovitosti, barem ljubavne vidovitosti! Sa samo jednim poljupcem, on je u stanju vidjeti budućnost te veze prije nego što zaživi, što ga je dovelo do toga da postane odrasla osoba koja nikada nije imala dugotrajni par, budući da ih uvijek prekida prije nego što stvari krenu po zlu.

MH370: The Plane That Disappeared

Vjerujemo kako svi znaju ovu doista neobičnu priču o misterioznom nestanku leta 370 - bez obzira znate li je ili ne, ovo je dokumentarac za vas. Let 370 Malaysian Airlinesa trebao je biti rutinsko putovanje: redeye od Kuala Lumpura do Pekinga, s 239 putnika i članova posade. Ali nedugo nakon polijetanja jedne mirne noći 2014., MH370 je zauvijek nestao s radarskih ekrana. Šokantan nestanak komercijalnog zrakoplova dospio je na naslovnice, izazvao nerede, bacio najbližu rodbinu putnika u noćnu moru i pokrenuo globalnu potragu za odgovorima koji nikada nisu stigli.

Faraway

Zeynep Altin je prezaposlena i nedovoljno cijenjena od strane supruga, kćeri i ostarjelog oca, a povrh svega, pogrebno poduzeće je upravo obuklo njezinu voljenu preminulu majku u muško odijelo umjesto u njezinu omiljenu haljinu. To je kap koja je prelila čašu za Zeynep, koja bježi iz Münchena u vikendicu na hrvatskom otoku koju je njezina majka potajno kupila prije mnogo godina, u nadi da će pronaći malo mira i tišine i ponovno pronaći sebe. Da barem ne živi bivši vlasnik vikendice, krševit otočanin Josip, na istoj parceli…

Outlast

Outlast je surova serija natjecanja u preživljavanju u kojoj 16 vukova samotnjaka moraju nadživjeti jedni druge u divljini Aljaske u pokušaju da osvoje milijun dolara. Postoji samo jedno pravilo u ovoj gruboj igri: moraju biti dio tima da bi pobijedili. Zvuči napeto :)

Still Time

Dante ima prekrasan odnos sa svojom djevojkom Alice, ali ima loš odnos s vremenom: zauzet brojnim obavezama u svakodnevnom životu, uvijek dolazi kasno i ima dojam da mu život prebrzo teče. To se događa i prvog dana njegovih četrdeset godina, kada se Dante pojavi satima kasno na svojoj rođendanskoj zabavi. "Still Time" urnebesna je i dirljiva romantična komedija o toj ekstravagantnoj avanturi koju ustrajemo nazivamo vrijeme.

The Magician’s Elephant

Kad se mladi Peter, koji traga za svojom davno izgubljenom sestrom, susretne s gatarom na tržnici, samo mu se jedno pitanje vrti po glavi: je li mu sestra još uvijek živa? Odgovor - da mora slijediti tajanstvenog slona - šalje Petera na nevjerojatno putovanje kako bi dovršio tri naizgled nemoguća zadatka koji magično mijenjaju lice njegova grada zauvijek. Film se temelji na klasičnom romanu autorice Kate DiCamillo, dobitnice nagrade Newbery.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Do 36 rata u Links poslovnicama!

MacBook Pro 14"

Ryzen 5 4650G, 16GB DDR4, 1TB SSD NVMe, Radeon Vega 7, DVDRW, WIFI + BT, Windows 10 PRO.

LINKS Multimedia računalo

13. i 12. generacija vrhunskih procesora koji olakšavaju svaki zadatak.

INTEL Core i9