• Dolazi That 90s show, spin off serije That 70s Show
  • Svi pričaju o seriji Kaleidoscope
  • Pale Blue Eyes zvuči obećavajuće

Prošlih je godina siječanj bio hladan i siv, dok ove godine uživamo u nešto toplijem vremenu. No, to nas neće spriječiti da jednako uživamo i u najboljim filmovima i serijama koji nas u siječnju očekuju na Netflixu.

Velik izbor TV uređaja, laptopa i mobitela za gledanje Netflixa pronađite u Links web trgovini.

That 90s show

Mnogi s nestrpljenjem očekuju spin off serije That 70s show, koja nas ponovo vodi u Point Place, Wisconsin! Godina je 1995. i Leia Forman, kći Erica i Donne, posjećuje baku i djeda tijekom ljeta, gdje se zbližava s novom generacijom djece iz Point Placea pod budnim okom Kitty i strogim pogledom Reda.

Kaleidoscope

Ova serija već se dosta komentira na društvenim mrežama, a zbiva se u rasponu od 25 godina, i prati ekipu majstorskih lopova i njihov pokušaj da provale naizgled nesalomivi trezor za najveću isplatu u povijesti. Čuvana od strane najmoćnijeg tima za korporativnu sigurnost na svijetu, te s policijom na slučaju, svaka epizoda otkriva djelić složene slagalice korupcije, pohlepe, osvetoljubivosti, spletkarenja, odanosti i izdaje.

Woman of Dead

Priča o tome koliko dugo će strastvena žena ići u potrazi za osvetom nakon muževljeve smrti i natezanju dobra i zla koje postoji u svima nama, držat će vas prikovanima uz mali ekran! Barem se tako čini po sadržaju.

Copenhagen Cowboy

Volimo filmove i serije koje nisu na engleskom - posljednjih godina gledali smo puno sjajnih stvari, pa se jednako veselimo i ovom naslovu. Copenhagen Cowboy uzbudljiva je noir serija smještena u šest epizoda koje prate zagonetnu mladu junakinju Miu. Nakon života u ropstvu i na rubu novog početka, ona prolazi kroz zlokobni krajolik kriminalnog podzemlja Kopenhagena.

Pale Blue Eyes

West Point, 1830. Od svijeta umoran detektiv angažiran je da diskretno istraži jezivo ubojstvo kadeta. Spriječen kadetskim kodeksom šutnje, angažira jednog od njih da pomogne u razotkrivanju slučaja - mladića kojeg će svijet upoznati kao Edgara Allana Poea. Naslovnu ulogu tumaču Christian Bale.

Vikings: Valhalla

Priča ove serije, koja nam dolazi u drugoj sezoni, smještena je u vrijeme prije više od tisuću godina u rano 11. stoljeće. Vikings: Valhalla bilježi herojske pustolovine nekih od najpoznatijih Vikinga koji su ikada živjeli — legendarnog istraživača Leifa Erikssona, njegove vatrene i svojeglave sestre Freydis Eriksdotter, i ambicioznog nordijskog princa Haralda Sigurdssona.

Jung E

U ovom uzbudljivom znanstveno-fantastičnom trileru, ljudi su pobjegli sa Zemlje, koja je opustošena drastičnim klimatskim promjenama. A kako bi se okončao rat koji se odvija u skloništima, mozak legendarnog plaćenika Yun Jung-yija kloniran je od strane onih koji pokušavaju razviti ultimativni AI. Zvuči zabavno.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda