• Enola Holmes 2 bolja je od prvog filma
  • Blockbuster je podbacio, ali dajte mu šansu
  • U Falling for Christmas glumi Lindsay Lohan

Netflix u studenom donosi puno dobrih filmova i serija, a mi smo odabrali najzanimljivije. Najčešće ih gledamo na mobilnim uređajima, a manje na prijenosnim računalima odnosno TV uređajima. Koji god je vaš izbor, možete ga pronaći u Links web trgovini.

Blockbuster

Kritike nisu baš dobre, ni kod publike ni kod medija no svejedno ostavljamo vama da procijenite sami hoćete li ili ne gledati Blockbuster. Mi smo pogledali prvu, i sigurno ćemo joj dati šansu - mnogim serijama treba malo vremena da “prodišu.”

Manifest

Na Netflix je stigla četvrta sezona serije koja je poprilično popularna i u Sjevernoj Americi spada među najgledanije. Ako niste gledali možda je ovo dobra prilika da počnete. Priča je to o komercijalnom putničkom zrakoplovu koji se iznenada ponovno pojavljuje nakon pet godina nestanka!

Enola Holmes 2

Prvi film je bio odličan, a drugi je još bolji. Enola koja je sada detektivka za najam, poput svog zloglasnog brata, preuzima svoj prvi službeni slučaj kako bi pronašla nestalu djevojku, dok iskre opasne zavjere pale misterij koji zahtijeva pomoć prijatelja - i samog Sherlocka - da se razotkrije.

Falling for Christmas

Jedna od najvećih zanimljivosti ovog filma, vjerojatno je da u njemu glumi Lindsay Lohan. Priča je to o tek zaručenoj, razmaženoj hotelskoj nasljednici koja doživi nesreću na skijanju, pati od potpune amnezije i nađe se pod skrbi zgodnog vlasnika hotela i njegove prerano zrele kćeri u danima koji prethode Božić.

1899

Ovaj povijesni horor vodi nas na more. Godina je 1899. i brod migranata kreće na zapad kako bi napustio stari kontinent. Ali njihovo putovanje poprimi neočekivani obrat kada otkriju još jedan brod s migrantima kako pluta otvorenim morem. Ono što će pronaći na brodu pretvorit će njihov odlazak u obećanu zemlju u užasavajuću noćnu moru!

Final score

The Final Score je miniserija o usponu i padu kolumbijskog nogometa i Andrésa Escobara, između 1987. i 1994. Teške situacije i odluke s kojima se suočava utakmicu za utakmicom, čine ovu seriju zanimljivom i onima koji nisu nužno fanovi nogometa.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Velika ponuda laptopa za rad, igru ili učenje!

LAPTOPI

Pronađi smartphone koji će odgovarati tvojim potrebama.

SMARTPHONEI

Upotpuni svoj laptop većim ekranom!

MONITORI