• The Takedown je francuska komedija
  • The Lincoln Lawyer serija snimljena je po istoimenoj seriji bestselera
  • U svibnju dolazi i Stranger Things

Iako Netflixu ne ide sjajno zadnjih dana, dobrog sadržaja ima sasvim dovoljno i u svibnju.

Clark

Dramska serija Clark prati čovjeka koji stoji iza izraza štokholmski sindrom na njegovom životnom putu kroz koji je “natjerao” cijelu Švedsku da se zaljubi u njega, unatoč nekoliko optužbi za trgovinu drogom, pokušaj ubojstva, napad, krađu i nekoliko pljački banaka. Temelji se na autobiografiji Clarka Olofssona.

The Takedown

Volimo francuske akcijske komedije - i ova nam se čini kao dosta zabavna. Ousmane i François su dva policajca s vrlo različitim stilovima, pozadinom i karijerama. Ovaj se par ponovno sastaje zbog istrage koja ih vodi diljem Francuske. Naizgled običan posao s drogom pretvara se u ogroman slučaj s kojim dolazi puno opasnosti i komedije.

The Lincoln Lawyer

Film nije bio loš, pa se istome nadamo i od serije. Mickey Haller vodi svoj odvjetnički “ured” sa stražnjeg sjedišta svog Lincolna dok preuzima velike i male slučajeve diljem Los Angelesa. Serija se temelji na seriji bestselera Michaela Connellyja, dok se prva sezona temelji na drugoj knjizi iz serije The Lincoln Lawyer, The Brass Verdict.

Stranger Things

U svibnju nam dolazi i četvrta sezona serije Stranger Things. Prošlo je šest mjeseci od bitke kod Starcourta, koja je Hawkinsu donijela teror i uništenje. Boreći se s posljedicama, naša grupa prijatelja je po prvi put razdvojena – a snalaženje u složenostima srednje škole nije ništa olakšalo! U ovom najranjivijem vremenu, nova i zastrašujuća nadnaravna prijetnja izbija na površinu…Zvuči tako da jedva čekamo.

A Perfect Pairing

Ovaj nam zvuči hallmarkovski, a takve jako volimo - znamo kraj, ali i dalje uživamo. U ovom filmu odlučna izvršna direktorica vinske tvrtke iz Los Angelesa, Lola, daje otkaz i otputuje u Australiju gdje želi osvojiti prvog velikog klijenta za svoju tek osnovanu tvrtku. Tamo počinje raditi na ranču s ovcama…

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Ryzen 5 procesor, 8GB radne memorije, 256GB SSD, 27" FHD IPS ekran.

HP AiO

10.2", WiFi, Bluetooth, GPS, 64GB. Idealan je za posao ili zabavu.

iPad 9th

21.5", 5ms, 200cd/m2, Acer monitor pazi na tvoje oči s ComfyView inovacijom koja smanjuje odsjaj.

ACER V226HQLBbi - Najpovoljniji u Linksu