• What Jennifer did? je true crime dokumentarac
  • Love, Divided je komedija kojoj se veselimo
  • Dolazi i Rebel Moon — Drugi dio: Scargiver

Još jedan mjesec na Netflixu donosi obilje zabave. Izdvajamo nekoliko naslova koje nestrpljivo očekujemo. 


Scoop

Moramo priznati da ne pratimo zgode kraljevske obitelji i ne znamo točno o čemu se radi, ali zvuči nam zanimljivo: Nadahnut stvarnim događajima, Scoop je insiderski prikaz novinarstva koje je dovelo do potresnog intervjua - zloglasnog pojavljivanja princa Andrewa na BBC Newsnightu.

What Jennifer did?

Ovaj nas dokumentarac vodi u Kanadu gdje se dogodio nasilan zločin koji je potresao mirni kanadski gradić: misteriozni uljezi provaljuju u dom vijetnamskih imigranata, teroriziraju obitelj i ostavljaju istraumatiziranu kćer kao jedinog svjedoka.

Stolen

U Stolenu, nagrađivana spisateljica Ann-Helén Laestadius prikazuje borbu mlade žene da obrani svoje autohtono nasljeđe u svijetu u kojem je ksenofobija u porastu, klimatske promjene ugrožavaju uzgoj sobova, a mladi ljudi odlučuju se na samoubojstvo pred kolektivnim očajem.

Love, Divided

Jedva čekamo ovu komediju! Love, Divided novi je španjolski film u kojem je Ona mlada pijanistica koja se priprema za audiciju, a On dizajner igara koji se može koncentrirati samo u potpunoj tišini. Odvojeni samo zidom tankim poput papira u spojenim stanovima…

Rebel Moon — Drugi dio: Scargiver

Rebel Moon — Drugi dio: Scargiver nastavlja epsku sagu o Kori i preživjelim ratnicima dok se pripremaju žrtvovati sve, boreći se uz hrabre ljude Veldta, kako bi obranili nekoć mirno selo, novootkrivenu domovinu za one koji su izgubili vlastitu u borbi protiv Majke Svijeta. Na žalost, još nismo završili prvi dio…

Goodbye Earth

Svijet je u potpunom kaosu sa samo 200 dana do sudara asteroida sa Zemljom, ali neki ostaju odlučni iskoristiti svaki preostali dan i svoju ljudskost do samog kraja. Još jedan naslov kojem se veselimo!

Ripley

Toma Ripleya, prevaranta koji je ranih 1960-ih projurio New Yorkom, unajmljuje bogati čovjek da otputuje u Italiju kako bi pokušao uvjeriti sina skitnicu da se vrati kući. Tomovo prihvaćanje posla prvi je korak u složen život pun prijevara, prijevara i ubojstava.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda