• Amazon je izvrsno odredište ako želite pročitati recenzije laptopa koji želite kupiti
  • Apple laptopi imaju jako visoke ocjene i često puno recenzija
  • Acer Chromebook je unatoč slabom hardveru jedan od bolje ocijenjenih laptopa

Amazon, najveća svjetska trgovina, može biti odličan izvor informacija o proizvodu koji želite kupiti. Tako je i s laptopima. Pregledno i jasno možete razgledavati laptope po ocjenama i doznati iz komentara što korisnici koji su računalo kupili misle o njemu. Izdvojili smo nekoliko jako dobro ocijenjenih laptopa.

Acer Predator Helios 300

Acerov gaming laptop ima 1277 komentara i solidnu četvorku. S obzirom na specifikacije jasno je i zašto. Tu je Intel i7-7700HQ procesor, 16 GB RAM-a, 256GB SSD disk, GeForce GTX 1060-6GB grafička kartica; laptop je VR Ready. Večina korisnika je njime impresionirana.

Apple 13” MacBook Pro

Appleov MacBook Pro ima ocjenu 4,5 i 643 recenzije. Retina ekran, Intel Core i5 Dual Core 8 GB RAM-a i 128 GB SSD disk njegove su jake strane. No kako dobro znamo Apple ima lojalne korisnike koji svoje laptope gotovo obožavaju. Istu ocjenu ima i MacBook Air, dok MacBook Pro iz 2012. ima ocjenu 4 i preko 1600 recenzija.

Acer Chromebook

Acerov Chromebook nema jak hardver. Procesor je Intel Celeron, ekran je 11,6”, ima tek 2 GB RAM-a i SSD disk od 16 GB. S preko 1600 recenzija, dobio je čvrstu četvorku. U komentarima ćete otkriti odakle toliko ljubavi za ovo računalo.

Asus Zenbook

Među favoritima korisnika našao se i 13,3” Asus Zenbook. Ima full HD ekran osjetljiv na dodir, 8 GB RAM-a, 256 SSD disk i radi se o 2 u 1 računalu.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI