• Easy A je klasik koji morate gledati, baš kao i She’s all that
  • Prom nas je jako zabavio
  • Booksmart je odlično prihvatila publika i kritika

Volite li teen komedije, Netflix nudi bogat izbor ovog podžanra komedije, koji je jačao sa svakim desetljećem još od pedesetih. Svako desetljeće ima svoje velike teen komedije, ali i ozbiljne teen filmove od kojih se mnogi danas smatraju kultnim. Mi smo se, u ovom trenutku, odlučili pozabaviti komedijama. Netflix nudi doista svašta, od klasika žanra do novih naslova.

Easy A

Easy A sigurno spada u klasike žanra i već je tu vidljivo koliko je Emma Stone sjajna glumica. Već pet godina nakon ovog filma bila je nominirana za prvog Oscara, no osvojila ga je par godina kasnije, 2019. Easy A nas upoznaje s učenicom koja nakon lažne glasine o sebi, istu prihvati i nadograđuje...Jako zabavan film, obožavala ga je i publika i kritika.

Prom

Za Prom nismo ni znali da spada u ovaj žanr, ali Netflix ga tamo pozicionira što je super jer se radi o odličnom filmu za sve generacije. Zapravo, nije baš za sve, Netflix kaže 13+. U filmu pratimo skupinu glumaca s Broadwaya koji nakon loših kritika posljednje predstave na kojoj su radili, dolaze u mali grad u Indiani gdje će napraviti predstavu. Zanimljivo je da ga ni publika ni kritika nisu baš dobro ocijenili, no nas je zabavio pa ga i preporučujemo.

She’s All That

Jeste li znali da je Freddie Prinze Jr dao glas u igri Mass Effect? Mi nismo - iskreno, nestao nam je s radara nakon ovog kultnog filma iz devedesetih. A dolazi s jednostavnom premisom - on, školski frajer, kladi se da će on “neugledne” djevojke stvoriti popularnu. Scenarist filma ovih dana napisao je svojevrsni remake, He’s all that, u kojem su obrnute uloge, a koji također možete gledati na Netflixu.Booksmart

Remek djelo! Skoro - dali smo mu 8/10 na IMDbu što vam govori samo jedno, svakako pogledajte. Ako ne vjerujete nama, vjerujte publici (7,2 na IMDb-u) odnosno kritičarima (84 na Metascoreu). A priča je to o dvije prijateljice koje pred kraj škole shvate da su trebale manje raditi, a više se zabavljati…

American Pie

Iako originala odnosno prvog dijela nema, na Netflixu možete drugi nastavak, American Pie Naked Mile, American Pie The Wedding i American Pie Beta House. Nisu svi jednako dobri i namijenjeni su jednoj ležernoj večeri od koje ne očekujete puno.

Love and Monsters

Ni ovo nismo očekivali pronaći pod tagom teen komedije na Netflixu i jako nam je drago što je tu! Nedavno smo gledali i oduševili se originalnošću ideje. Sigurno nije klasičan teem film jer se zbiva u postapokaliptičnom vremenu u kojem Joel kreće u potragu za svojom djevojkom i to sedam godina nakon što su Zemlju poharala čudovišta.

Feel The Beat

Feel The Beat spada možda u red filmova koji nisu razvikani - takvih je danas jako puno u ponudi, jer je ponuda iznimno bogata. I zbog toga se lako izgubi, iako smatramo da ja naslov vrijedan pažnje. Čak ima pomalo Hallmark priču. A ona ide ovako: mlada ambiciozna plesačica na audiciji potpuno faila i vrati se u svoj mali grad, gdje preuzima vodstvo male plesne skupine. Tatu joj glumi Enrico Colantoni koji je glumio i tatu Veronike Mars.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

256MB cache, 7200okr./min, 3.5", za desktop

WESTERN DIGITAL tvrdi disk 8000 GB Gold

16 GB, HX430C16FB4/16 HyperX Fury, DDR4 3000MHz

KINGSTON memorija PC-24000

Printer/scanner/copier, 300dpi, 256M, USB, Wi-Fi

HP Envy 6032 multifunkcijski uređaj All-in-One