• Interaktivni plesni robot je odličan poklon
  • Društvena igra Catan zabava je za cijelu obitelj
  • Uno je sjajna kartaška igra

Za ugodne blagdane najbolje je dobro se pripremiti, a to znači kupiti sve darove na vrijeme. Možda i iz udobnosti svoga doma, ako kliknete na Links web shop!

Upravo tamo možete pronaći velik izbor igračaka i zabave za cijelu obitelj. Izdvajamo 5 sjajnih proizvoda, a vi kompletnu ponudu pogledajte OVDJE.

Uno

Uno kartaška igra koštat će vas 14 eura, a riječ je zasigurno o jednoj od najzabavnijih igara koja je sjajna u svakom godišnjem dobu. Naročito je prikladna za djecu - iz našeg iskustva rado će joj se vraćati svaki dan. Sjajan poklon za dobru cijenu.

Catan

Catan mnogi hvale, a u ovom naslovu igrači pokušavaju biti dominantna snaga na otoku Catanu gradeći naselja, gradove i ceste! Settlers of Catan je osvajač mnogih nagrada i jedna je od najpopularnijih igara u povijesti zahvaljujući činjenici da se podjednako sviđa i novim i iskusnim igračima društvenih igara, podsjeća proizvođač. Cijena je 39,99 eura.

STEM set SATZUMA Create Your Own Plane

Edukativne igre su uvijek dobar poklon, a jedan od takvih je i ovaj avion za slaganje po cijeni od 9,99 eura - jer se trenutno nalazi na akciji. Ovaj komplet od 20 dijelova omogućuje djeci da sagrade vlastiti avion na baterije, zajedno s 2 propelera za vožnju aviona naprijed preko glatkih podova.

Interaktivni plesni robot

Tko ne bi volio robote koji plešu? Ako spadate u takve ne propustite priliku koja će vas koštati 22,99 eura i nabavite ovog plesnog robota. Njime se upravlja glasom, ima glazbu, rotacijsko kotrljanje, kotrljanje u stranu.

Bager na daljinsko upravljanje

Sve na daljinsko upravljanje volimo i nismo upoznali nikoga tko bar malo ne bi probao voziti - štogod. Prilika za to može biti ovaj bager na daljinsko upravljanje čija je cijena 30,39 eura. Svaki spoj se može zasebno kontrolirati, ima set za rušenje, stvarni zvuk motora koji se može se isključiti, realistični doživljaj upravljanja i druge zabavne funkcionalnosti.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda