• Broj naslova koje želimo gledati je velik
  • Star Wars i Marvel svijet čekaju vas na Disney + streaming servisu
  • Posebno nas vesele Dopesick, Get Back, Nomadland i West Side Story

Danas je i u Hrvatsku stigao Disney+. Odmah smo ga uzeli kako bi pogledali što nudi i izvukli fimove i serije koje preporučujemo.

West Side Story

Spielbergov West Side Story ima visokih 85 na Metascoreu, a osvojio je i jednog Oscara i to najbolju sporednu žensku ulogu. Inače, imao je još šest nominacija. Radi se dakako o poznatom mjuziklu koji propitkuje zabranjenu ljubav i rivalstvo između dvije teen bande.

Nomadland

S čak 3 Oscara okrunio se ovaj film, a među kojima je i onaj za najbolji film. Imao je još 3 nominacije, a nama je posebno drago da je za ulogu Oscarom nagrađena i Frances McDormand kojoj je ovo četvrti Oscar. Chloé Zhao, redateljica filma osim za najbolji film, s ovim ja naslovom Oscara uzela i za režiju.

Dopesick

Serija Dopesick na Zlatnim globusima je bila nominirana u kategoriji najboljih serija, no nije osvojila - pobijedio je The Underground railroad. Ali, Michael Keaton je dobio za najbolju ulogu. Serija je to o narko epidemiji i ovisnosti koja se širi preko cijele Amerike. Gledateljice i gledatelji dali su joj 8,6 na IMDb-u.

How I Met Your Father

Hoćemo li voljeti ovaj spin off serije How I Met Your Mother kao što smo voljeli nju? Iskreno, ne znamo, ali po običaju pogledat ćemo tri epizode pa ocijeniti. A isto preporučujemo i vama.

Free guy

Kada bankovni službenik otkrije da je zaporavo junak “opasne” video igre počinje komedija. I akcija pa i avantura jer su upravo ovo žanrovi kojima pripada. Naslovnu ulogu tumači Ryan Reynolds, a publika je na IMDb-u film ocijenila sa 7,1.

The Wonder Years

Originalna serija The Wonder Years snimljena je 1988. godine, a pamtimo ju kao nešto što smo jako voljeli gledati. Možda će takav slučaj biti i s verzijom iz prošle godine. Ova nas vodi u Montgomery, u Alabami tijekom kasnih šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Jungle Cruise

Film koji se temelji na atrakciji iz Disney parka? Prodano! I još glumi The Rock. Radi se dakle o klasičnoj obiteljskoj avanturi koju ćemo s guštom pogledati.

Encanto

Disney + je naravno - pun animiranih filmova iz Disney i Pixar produkcije. Jedan od naslova je i Encanto, njihov posljednji veliki hit koji je i osvojio Oscara u kategoriji najbolji animirani film. Priča je to u curici koja jedina u svojoj obitelji nema moći i to je ljuti.

Marvel svijet

Disney+ prepun je Marvelovih junakinja i junaka. Kraj svih tih naslova teško je izvući neke posebno, ali evo zabilježili smo kako ćemo gledati Ms. Marvel, Wandavision, Captain Marvel, zapravo sve.

Star Wars

Disney je povukao sjajan potez kad je za četiri milijade dolara kupio prava na Star Wars franšizu - danas su već zaradili preko 5 milijardi dolara. I sigurno je sjajan razlog zašto se pretplatiti na njihov streaming servis. Tamo možete sve gledati, a mi smo na listu za sada dodali serije Mandalorian i Obi-Wan Kenobi.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda