• U još jednom izdanju dolazi nam Resident Evil
  • Sea beasts je obiteljski film o morskim čudovištima
  • Naslovnu ulogu u ovom akcijskom trileru tumači Ryan Gosling

Od lipnja do rujna čeka nas svašta na Netflixu! Trenutno vjerujemo svi uživamo u seriji Stranger Things ili pomalo budalastim filmovima kakav je zgodni Senior Year. Da, nema visoke ocjene, ali to ne smeta. Izabrali smo nekoliko naslova koji nas očekuju ovog ljeta, a uz koje možete kratiti vruće dane.

Snowflake mountain

Snowflake Mountain je smiješan, srdačan reality show koji odvodi hrpu neupućenih klinaca koji još ne žive punim potencijalom i stavlja ih u korak u skloništu za preživljavanje u divljini kako bi ih pokušao pokrenuti da stanu na svoje noge. Kamp vraćanja osnovama grubo je buđenje koliko su im životi dosad bili razmaženi, a u igri je naravno novčana nagrada za sretnog dobitnika. Nema tekuće vode, nema roditelja koji bi ih čekali i, što je najgore, nema interneta! Zvuči kao nešto što želimo gledati. Podsjećamo i da je stigao Floor is Lava 2!

King of Stonks

Kratki sadržaj kaže otprilike ovako: Felix Armand želi biti na vrhu. Jer jednom kad je tamo, konačno može biti pristojno ljudsko biće. Uostalom, on je mozak najuspješnije FinTech tvrtke svih vremena i cijele Njemačke: CableCash AG. Nažalost, sve pada u vodu tijekom IPO-a njegove tvrtke: pranje novca, obmana investitora, internetska pornografija. Radi se naravno o komediji/drami.

Sea beasts

Ovaj obiteljski film zvuči kao sjajna zabava jer nas vodi na daleka mora! Naime, u eri kada su zastrašujuće zvijeri lutale morima, lovci na čudovišta bili su proslavljeni heroji - i nitko nije bio voljeniji od velikog Jacoba Hollanda. Ali kad se mlada Maisie Brumble odveze na svoj legendarni brod, opterećen je neočekivanim saveznikom. Zajedno kreću na epsko putovanje u nepoznate vode i stvaraju povijest, piše u kratkom sinopsisu, koji nas je uvjerio da i ovo stavimo na listu.

Dangerous Liaisons

U ljetnim danima neće nam nedostajati ni romanse, a u ovom filmu naša je glavna junakinja mlada Célène, koja odlazi u novu školu. Tamo će se susresti za zlom Instagram kraljicom Vanessom i slavnim surferom Tristanom…Zvuči sapuničasto, baš kako i treba zvučati.

Resident Evil

A kada vam dosadi romansa, prebacite se na ovaj legendarni horor odnosno franšizu koja nas zabavlja već godinama. U ovom nastavku, godina je 2036. a Jade Wesker se bori za opstanak u svijetu koji su preplavili krvožedna zaražena stvorenja koja razbijaju um. U ovom apsolutnom pokolju, Jade je proganjana svojom prošlošću u New Raccoon Cityju, jezivim očevim vezama sa zlokobnom korporacijom Umbrella, ali uglavnom onim što se dogodilo njezinoj sestri Billie.

The Gray Man

Naslovnu ulogu u ovom akcijskom trileru tumači Ryan Gosling, a priča je to o CIA-inom najvještijem operativcu čiji pravi identitet nikome nije poznat. Kada slučajno otkrije tajne mračne agencije, bivši psihopatski kolega kreće u lov, pokrećući globalnu potjeru s međunarodnim ubojicama.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Do 36 rata u Links poslovnicama!

MacBook Pro 14"

Ryzen 5 4650G, 16GB DDR4, 1TB SSD NVMe, Radeon Vega 7, DVDRW, WIFI + BT, Windows 10 PRO.

LINKS Multimedia računalo

13. i 12. generacija vrhunskih procesora koji olakšavaju svaki zadatak.

INTEL Core i9