• Woman at War stigao je nedavno na Netflix
  • Ganglands je sjajna krimi serija
  • Želite li znati kako je nastao francuski hip hop gledajte Reign Supreme

Nedavno nam je na ekran došla Woman at War, pomalo sapuničasta francuska serija koja se ipak lako gleda, pa smo se odlučili za jednu listu dobrih naslova.

Njih naravno možete gledati na TV uređajima, laptopima i mobitelima - velik izbor ovih uređaja pronađite u Linksu.

Woman at War

Godine 1914. njemačke trupe napreduju, muškarci odlaze na prve crte, a četiri žene bore se s razornim posljedicama rata kod kuće u Francuskoj. Dosta napeta serija koja vas lako uvlači u svoju priču, nedavno je stigla na Netflix.

Reign Supreme

Kronika rođenja francuskog hip-hop pokreta 1980-ih, viđena očima mladih repera, skriva se na Netflixu pod imenom Reign Supreme. Nema puno glasova na IMDb-u, ali ovo malo koje ima donijelo joj je ocjenu 7,8.

Athena

Osim ovog filma na Netflixu se nalazi i dokumentarac o tome kako je sniman, što vam dovoljno govori o njegovoj atraktivnosti. Nekoliko sati nakon tragične smrti njihovog najmlađeg brata u nerazjašnjenim okolnostima, životi troje braće i sestara bačeni su u kaos. Kada nerazjašnjene okolnosti među njima pokreću pitanja, kreću u potragu za odgovorima.

Ganglands

Upravo je stigla i nova sezona ove serije, pa ako niste, svakako pogledajte prvu. Naravno, samo ako volite krimiće u kojima se priča vrti oko obračuna bandi. Kratki sadržaj kaže: Kada njegova nećakinja stupi u kontakt s moćnim narkobosom, Mehdi i njegov tim iskusnih pljačkaša nađu se u nasilnom i smrtonosnom ratu za teritoriju.

Burn Out

Burn Out je solidan akcijski krimić o čovjeku koji koristi svoje motociklističke vještine kako bi postao krijumčar droge i izvukao svoju bivšu (i majku njegova sina) iz nevolja s pariškim kriminalnim podzemljem.Call my Agent

U pariškoj tvrtki za talente, A.S.K, agenti se trude održati svoje zvjezdane klijente sretnima i održati svoj posao na životu. Tri agenta, Mathias, Gabriel i Andréa, žongliraju jednu situaciju s drugom u okolnostima koje spajaju njihov osobni i profesionalni život.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda