• You People stigao je na Netflix prije neki dan
  • She’s all that i Nothing Hill klasici su devedesetih
  • The Age of Adaline nam se posebno svidio

Uz skoro Valentinovo, prikladno objavljujemo i listu najboljih ljubavnih filmova. Neke ste možda već gledali, neke vrijedi pogledati ponovo, a neki su skroz novi.

Pride and Prejudice

Ponos i predrasude je romantična drama iz 2005. koju je režirao Joe Wright, u svom dugometražnom redateljskom debiju, a temelji se na istoimenom romanu Jane Austen iz 1813. godine. Film prikazuje pet sestara iz engleske plemićke obitelji dok se bave pitanjima braka, morala i zabluda.

She’s all that

Ova sjajna komedija iz devedesetih, vrijedna je još jednog gledanja. Priča je to o Zachu Sileru čija popularnost naglo opada kada ga njegova djevojka navijačica, Taylor ostavi zbog ljigave zvijezde realityja Brocka Hudsona. Očajnički želeći oživjeti svoj ugled koji blijedi, Siler pristaje na naizgled nemoguć izazov. Ima šest tjedana da stekne povjerenje štreberske izopćenice Laney Boggs -- i pomogne joj da postane sljedeća kraljica maturalne večeri u školi.

The Notebook

Legendarni ljubavni film uz koji će vam trebati maramice vodi nas, za početak, u četrdesete godine prošlog stoljeća u Južnu Karolinu gdje se zaljubljuju radnik u mlinu Noah (Ryan Gosling) i bogatašica Allie (Rachel McAdams). Ali njezini roditelji to ne odobravaju i Noah odlazi u rat…

Nothing Hill

William Thacker vlasnik je londonske knjižare čija je dosadna egzistencija bačena u romantična previranja kada se poznata američka glumica Anna Scott) pojavi u njegovoj trgovini. Slučajan susret zbog prolivenog soka od naranče vodi do poljupca koji preraste u pravu aferu. Dok se prosječni tip i glamurozna filmska zvijezda sve više zbližavaju, oni se bore pomiriti svoje radikalno različite stilove života u ime ljubavi.

The Age of Adaline

Film koji nam je posebno drag priča je o Adaline Bowman koja je nekim je čudom ostala mladolika 29-godišnjakinja gotovo osam desetljeća, ne dopuštajući si da se ikome približi kako ne bi otkrili njezinu tajnu. Međutim, slučajni susret s karizmatičnim filantropom po imenu Ellis Jones ponovno budi Adalineinu dugo potiskivanu strast za životom i romantikom.

Dirty Dancing

Baby jedno je bezvoljno ljeto udaljena od Peace Corpsa. U nadi da će uživati u mladosti dok ona traje, razočarana je kad je njezini ljetni planovi odvedu u uspavano odmaralište u Catskillsu s roditeljima. Međutim, njezina se sreća okrene kad instruktor plesa u odmaralištu, Johnny, angažira Baby kao svog novog partnera i njih se dvoje zaljube.

You People

Najnoviji ljubavni naslov na Netflixu, zgodna je komedija koja ima sjajnih situacija. Ezra Cohen, tridesetpetogodišnji broker i podcaster, upada u neobičnu vezu s modnom dizajnericom Amirom Mohammed. Oni shvaćaju da postoji međusobna privlačnost unatoč njihovim razlikama, jer je Ezra bijelac i Židov, a Amira je Afro Amerikanka i odgojena je kao muslimanka.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda