• Snowpiercer je odlična serija u svijetu okovanom snijegom
  • Midnight Sky vodi vas na Arktik
  • Off Track švedska je komedija

Snijeg je pao, pa je tradicionalni red da nakon što smo napravili Snješka i skijali, sanjkali, pogledamo nekoliko sjajnih “zimskih” filmova na Netflixu.

Snowpiercer

Radnja serije Snowpiercer smještena je sedam godina nakon što je svijet postao smrznuta pustoš; pratimo avanture preostalih ljudi, koji nastanjuju gigantski vlak koji se neprestano kreće i kruži svijetom. Sjajna serija ima solidnih 6.9 na IMDb-u.

Againts the ice

Ova avantura svidjela se publici. Godine 1909. i dva se istraživača bore za preživljavanje nakon što su ostavljeni dok su bili na danskoj ekspediciji na ledom prekrivenom Grenlandu. Trailer izgleda odlično, a film obećavajuće:

Midnight Sky

Film Midnight Sky događa se na Arktiku radi Augustin, usamljeni znanstvenik koji pokušava spriječiti Sully i njezine kolege astronaute da se vrate kući u misterioznu globalnu katastrofu. Slabi smo na postapokaliptične priče, pa smo voljeli i ovu, iako ga kritika nije baš nahvalila.

Off Track

Puno smo već puta naglašavali kako Netflix ima fantastičan izbor sadržaja koje dolaze s ne-engleskog govornog područja. Među takve spada i švedski Off Track. U njemu sredovječni hipster u Stockholmu lud je za treniranjem i trenira za skijašku utrku Vasaloppet na 90 km. Njegova sestra je suprotnost, nema posao, pije, ali ima kćer. I ona mu se odlučuje priključiti…

Storm for Christmas

Kad smo već kod sadržaja iz Skandinavije, ako niste, svakako pogledajte norveški Storm for Christmas. Radi se o mini seriji koja prati skupinu ljudi koji stižu u zračnu luku u Oslu, neki kako bi dočekali svoje najmilije, neki kako bi odletjeli kući svojim obiteljima, a drugi koji žele odletjeti i pobjeći od Božića.

Chalet girl

Jako simpatičan film! Iako već ima godina, i danas ga se sjećamo. Sadržaj kaže: bivša prvakinja u skateboardu Kim želi zaraditi još novca nakon tragične smrti svoje majke. Pridružuje se elitnoj otmjenoj servisnoj tvrtki koja je šalje u Austriju.

Huntsman: Winter War

U kraljevstvo leda vodi vas Huntsman: Winter War Eric i druga ratnica Sara, odrasli kao pripadnici vojske ledene kraljice Freye, pokušavaju sakriti svoju zabranjenu ljubav dok se bore da prežive zle namjere i Freye i njezine sestre Ravenne.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Do 36 rata u Links poslovnicama!

MacBook Pro 14"

Ryzen 5 4650G, 16GB DDR4, 1TB SSD NVMe, Radeon Vega 7, DVDRW, WIFI + BT, Windows 10 PRO.

LINKS Multimedia računalo

13. i 12. generacija vrhunskih procesora koji olakšavaju svaki zadatak.

INTEL Core i9