• Serija Evo II namijenjena je profesionalcima koji rade u teškim uvjetima na terenu
  • U ponudi je više letjelica raznovrsnih mogućnosti
  • U Linksu su dostupni uz besplatnu dostavu i dvogodišnje jamstvo

Američka tvrtka Autel prošle je godine predstavila niz bespilotnih letjelica iz serije Evo II namijenjenih vatrogascima, policiji, inženjerima i drugim profesionalcima koji često rade na terenu. Ti su dronovi praktično identičnog izgleda i uglavnom dijele isti naziv, iako nude različite značajke i mogućnosti. Kako bi vam pomogli u lakšem snalaženju i pronalaženju drona koji odgovara vašim potrebama i željama, izdvojili smo ih nekoliko iz ponude u Linksovim trgovinama i webshopu. Sve opisane bespilotne letjelice u Linksu su dostupne uz mogućnost besplatne dostave i jamstvo na dvije godine.

Autel Evo II Dual Rugged Bundle - 75.900 kuna

Ova zvijer od drona opremljena je termalnom kamerom FLIR Boson s razlučivošću 640 puta 512 piksela kojom je moguće snimati s udaljenosti od 146 metara, uz frekvenciju osvježavnja 30 Hz. Podržava do deset termalnih paleta kako bi se mogla nositi i s iznimno složenim uvjetima snimanja, kao i snimanje sa slikom u slici, tako da je termalna slika umetnuta u standardnu RGB sliku. "Obična" kamera opremljena je senzorom CMOS veličine pola inča kojim snima video razlučivosti do 8K i fotografije od 48 megapiksela, uz osmostruki zoom, podršku za niz popularnih formata i više načina fotografiranja. Obje se kamere oslanjaju na gimbal s tri osi. Ovaj dron ima domet od maksimalno devet kilometara brzinom od 72 kilometra na sat, senzore zahvaljujući kojima može izbjeći prepreke u krugu od 360 stupnjeva, bateriju koja ga drži u zraku 38 minuta i tehnologiju pomoću koje može ne samo pratiti već i predvidjeti vaše kretanje. Odlično će poslužiti za pregled udaljenih i teško dostupnih objekata i instalacija, otkrivanje točaka na koje treba usmjeriti pozornost pri gašenju požara, nazdor, kriminalističku forenziku, pronalaženje zalutalih osoba u planinama i još puno toga. Prateća aplikacija Autel Explorer dostupna je za operativne sustave Android i iOS.

Autel Evo II Dual Rugged Bundle - 47.599 kuna

Ovaj model nudi manje-više što i prethodno opisani, osim što ima upola slabiju (ali i dalje izvrsnu) kameru i vrijeme leta do 40 minuta, između ostalog.

Autel Evo II Pro Rugged Bundle - 15.199 kuna

U ovaj je model ugrađen superosjetljivi Sonyjev senzor CMOS koji podržava snimanje videa razlučivosti do 6K UHD s većim dinamičkim rasponom, odnosno ukupno do 8K (48 MP za fotografije). Zadržava bogate detalje u sjeni i pri lošem osvijetljenju, za stabilnu sliku zadužen je gimbal s tri osi, a podržava i 4K HDR snimanje za poboljšanje kontrasta i boja, kao i HDMI izlaz s više priključaka kako bi udovoljio zahtjevima praćenja projekcije i streaminga uživo. Može detektirati lokaciju i brzinu objekta i u isto vrijeme precizno predvidjeti njegovu putanju dok ga simultano prati te identificira još maksimalno 64 druga objekta. U zraku može provesti do 40 minuta i letjeti brzinom do 71,7 km/h, uz domet od sedam kilometara.

Autel Evo II Pro Rugged Bundle - 12.949 kuna

I ovaj model snima u razlučivosti 8K zahvaljujući Sonyjevom senzoru sa 48 MP za oštrije slike, više pojedinosti i bogatiju boju, uključivo i hyperlapse. Opremljen je s 19 različitih senzora - uključujući 12 vizualnih senzora, glavnu kameru, ultrazvučne senzore, IMU i druge - koji omogućavaju izradu trodimenzionalne mape i automatsko planiranje rute u stvarnom vremenu.

Autel Evo II - 11.449 kuna

Osnovni model serije Evo II možda je nešto veći i teži od prethodnika i konkurencije kao što je Mavic 2 Pro, ali zato može letjeti brže i dalje od njih, kao i oduprijeti se snažnijem vjetru. Prepoznaje prepreke bez obzira gdje se nalazile, dolazi s kamerom razlučivosti 8K i više inteligentnih načina leta, a i moguće ga je sklopiti radi lakšeg transporta.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI