• Acer Predator Triton 300 sigurno je laptop koji će gameri voljeti jer dolazi s 300 Hz ekranom
  • Asus s ProArt StudioBook One modelom napada multimedijalnu kategoriju laptopa
  • Dell XPS 13 već je klasično sjajan laptop kojem se i sami divimo

IFA, jedan od najvećih tehnoloških sajmova u Europi, uspješno je završio, ali dojmovi se još slažu. Radi se inače o jednom od najdugovječnijih sajmova, koji se prvi put dogodio 1924. godine. Od 2015. pak sajam posjećuje oko 245 tisuća posjetitelja, a ima oko 1465 izlagača. Među njima su naravno i mnogi proizvođači laptopa kojima je ovo jedna od svjetskih lokaciju na koju dolaze sa svojim uređajima. Sada kada su se dojmovi slegli mediji su odabrali najbolje laptope.

Acer Predator Triton 300

Zahvaljujući 300 Hz ekranu jako se puno priča o novoj Acerovoj gamerskoj uzdanici, koji nema samo sjajan ekran, već je težak oko 2,2 kilograma. Za gamerski laptop prepun dobroh hardvera to je odlična težina. Ispod površine skriva Intelov procesor devete generacije i GeForce GTX 1650 grafičku karticu. Njegov prethodnik bio je ogroman hit, a sigurno je da će i ovaj biti jako dobro primljen kod igraće populacije.

Dell XPS 13

O Dellovom modelu XPS 13 priča se već duće vrijeme - otkako se model pojavio - a čini se da će tako i ostati. Radi se naime o jednom od najboljih high end laptopa, s kojim smo se i sami imali prilike igrati, a koji nas je doista oduševio i specifikacijom i performansama. Ovaj 13” laptop spada u 2 u 1 kategoriju, što znači da je istovremeno i laptop i tablet računalo.

Asus ProArt StudioBook One

Za sve one koji se bave kreativnim poslovima i kojima je potrebno jako multimedijalno računalo, tu je Asus ProArt StudioBook One. Čak mu i ime skoro pa jasno sugerira kome je namijenen. Za brzi rad pobrinut će se procesor devete generacije i Quadro RTX 6000 grafička kartica, odnosno 15,6 ekran. Zanimljivo je da je Asus i certificirao računalo pa sada ima i papir kojim dokazuje kako je upravo ovaj laptop idealan za recimo obradu video zapisa.

Asus Pro B9

Magazin LaptopMag kao najbolji poslovni laptop izdvojio je Asus Pro B9, napisavši kako ovaj proizvođač agresivno ulazi i u ovaj segment tržišta. Slažemo se. S ovim modelom i StudioBook pričom čini se kao da su u jakom napadu na mnoge segmente tržišta. Čime je ovaj konkretni model zaslužio pobjedu? Između ostalog i težinom, pa tako nema ni kilogram već 880 grama! Nositi to okolo sigurno je pravo zadovoljstvo. A pomaže i Intelova deseta generacija procesora koja ga pokreće.

Lenovo Yoga C940

Za razliku od magazina koji su na prvo 2 u 1 mjesto stavili Dell XPS 13, Laptop Mag smatra da tu poziciju zaslužuje Lenovo Yoga C940, jer je ova serija dobila model s 15,6” ekranom. Tu su još i procesor devete generacije kao i GTX 1650 grafička kartica. No, pobjedi su sigurno pridonijeli dodaci poput čitača otiska prsta i “pokrivača” za kameru. Ovo posljednje je dosta dobra ideja s obzirom na to koliko se o privatnosti priča i na činjenicu da većina vlasnika laptopa kameru doista i skriva.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Full HD, ULTRA HD, 4K kamera!

OVERMAX X-BEE DRONOVI

Spreman za svaku aktivnost!

HP 250 - 8GB, 256GB

Pouzdan za tvoju efikasnost!

HP 255 G7 - 8GB, 256GB