• Brutalne uštede do 80%
  • Najbolja Links ponuda koja obuhvaća Black Friday i Cyber Monday 2021
  • U širokoj ponudi IT asortimana izdvojit ćemo najveći izbor laptopa premium brendova već od 1.649 kn

Sada je pravo vrijeme za fantastičan shopping koji čekamo cijelu godinu. Black Friday ili Crni petak jedan je od najvažnijih shopping dana u svijetu – kada je ponuda fantastična, a cijene vrtoglavo padaju. Iako su njegovi počeci zabilježeni u SAD-u, sada je prisutan u skoro svim zemljama svijeta.

Black Friday se uvijek održava dan nakon američkog Dana zahvalnosti. Službeni datum je uvijek posljednji petak u studenome. U svijetu je Black Fridayslužbeno najuspješniji prodajni dan i svakako najpopularniji dan za kupovinu, a u zadnjih nekoliko godina to možemo također reći i za Hrvatsku.

Cijene neće preživjeti! Do -80% popusta!

Najpoznatiji Black Friday u Hrvatskoj je LINKS Black Friday. LINKS kao vodeći nacionalan lanac u IT branši prošle je godine prvi puta u Hrvatskoj predstavio koncept Black Friday tjedna. Ove godine također donosi LINKS Online Black Week, a ovoga puta uz još veću eksploziju fantastične ponude – više od 7.000 proizvoda. Osim već vrlo prepoznatljive i kvalitetne ponude za IT asortiman, ove godine novitet je proširena ponuda na asortiman: bijela tehnika i mali kućanski aparati.

Najbolja Links ponuda koja obuhvaća Black Friday i Cyber Monday 2021.

Links ponude za Black Week su stigle, što znači da se 7.000 proizvoda bori za vašu pozornost. Prijenosna računala, televizori, mobiteli, hladnjaci i robotski usisavači sada mogu biti vaši uz visoku uštedu – ovo je savršen trenutak za kupnju.

U širokoj ponudi IT asortimana izdvojit ćemo najveći izbor laptopa premium brendova već od 1.649 kn, periferija računala već od 69 kn, a od kućanskih aparata Bosch bijela tehnika već od 2.999 kn, iRobot Roomba već od 2.299 kn i raznovrsnu ponudu malih kućanskih aparata već od 109 kn. Cijelu ponudu pogledajte OVDJE.

Sigurni smo da će Black Friday 2021. biti uzbudljiv, zabavan i svakako zanimljiv. Black Friday popusti ili ako vam je draža hrvatska inačica Crni petak popusti donose odlične uštede na velik asortiman poznatih brendova.

Sigurna kupovina na Links Online Black Week-u

Napravite svoju najbolju kupovinu ove godine uz samo nekoliko klikova na links.hr, ali budite brzi jer količine su ograničene, kod Black Friday ponude uvijek se radi o prodaji posljednjih komada sa zalihe. U svakoj narudžbi moguće je naručiti 1 komad od svakog proizvoda, a kupnja je moguća isključivo online kreiranjem web narudžbe.

Sigurnost kupaca i djelatnika za Links je na prvom mjestu zbog čega su se i ove godine ponovno odlučili sva događanja i cijelu ponudu Black Friday 2021 preseliti online te produžiti održavanje na cijeli tjedan kako bi svatko iz topline svojeg doma i uz potpunu sigurnost mogao odabrati odlične proizvode i ostvariti brutalne uštede

Spremni za brutalne uštede do 80%?
Pogledajmo zajedno Links Online Black Week i budite među prvima koji će si osigurati brutalne uštede!

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

256MB cache, 7200okr./min, 3.5", za desktop

WESTERN DIGITAL tvrdi disk 8000 GB Gold

16 GB, HX430C16FB4/16 HyperX Fury, DDR4 3000MHz

KINGSTON memorija PC-24000

Printer/scanner/copier, 300dpi, 256M, USB, Wi-Fi

HP Envy 6032 multifunkcijski uređaj All-in-One