• Ugrabite 20% popusta na odabrana MX izdanja s Logitech potpisom
  • Naš favorit je MX Keys Mini bežična tipkovnica za Mac
  • I MX Ergo je sjajan izbor

Odlične vijesti dolaze iz Linksa! Links i Logitech daruju svim postojećim i budućim newsletter pretplatnicima 20% popusta na odabrana MX izdanja s Logitech potpisom!

Želite li 20% popusta, prijavite se na Links newsletter. Nakon prijave dobit ćete e-mail u kojem morate potvrditi prijavu. Nakon potvrde prijave dobivate i email dobrodošlice s promo kodom!

Ako već pratite Links newsletter, potražite u svom inboxu mail s naslovom: Iskoristi promo kod! u kojem se nalazi promo kod.

Imajte na umu da ovu pogodnost možete iskoristiti od 8. do 31. 5. 2024.

U ponudi je velik broj proizvoda, a naš favorit je MX Keys Mini bežična tipkovnica za Mac – minimalistička tipkovnica osmišljena za Apple korisnike koji vole kreirati. Manje dimenzije i pametnije tipke rezultiraju moćnijim načinom kreiranja, stvaranja i rada.



U ponudi je i najnapredniji bežični Logitech trackball za entuzijaste koji traže alternative za miševe i touchpade koji pruža čak 20% manje mišićnog naprezanja od uobičajenih miševa. MX Ergo odlikuju jedinstveni podesivi stalak za udobnost i najsuvremenija tehnologija praćenja, skrolanja i potrošnje energije.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda