• Dell XPS 13 sljedeće će godine dobiti nasljednika
  • Yoga 520 ima jako dobar odnos cijene i kvalitete
  • MacBook Pro je idalan izbor za kreativce i profesionalce kojima treba pouzdan partner

Ove godine kroz naše je ruke prošlo gotovo trideset laptopa, s kojima smo se kratko družili i stekli o njima prvi dojam. Prošli smo ih sve ponovo i izvukli one koji su nas najviše iznenadili i koje bi voljeli vidjeti na svom radnom stolu.

Dell XPS 13

Jako ugodno iznenađenje bio je ovaj Dellov model, koji bi sljedeće godine trebao dobiti nasljednika. Naš je zaključak bio: Ovo je prvi put da smo pomislili kako bi se s MacBooka mogli vratiti na PC. Dell XPS 13 je moćan i jako lijepo dizajniran laptop, kojeg pokreće posljednja generacija procesora, 8 GB radne memorije i SSD disk od 256 GB. Težak je tek 1,2 kg, a prostor oko touchpada je od karbonskih vlakana.

Lenovo Yoga 520

Yoga 520 je bio naš prvi susret s Yoga modelima i općenito 2 u 1 računalima. Odnos cijene i kvalitete je jako dobar. Posebno nam se svidjelo što modeli poput ovog mogu biti dobra zamjena za TV, odnosno impresivan ekran.

Microsoft Surface Pro

High end laptop s visokom cijenom ima sve što danas želite na laptopu. Radi se o 2 u 1 računalu koje diše za vratom Appleovim modelima, i koji je po svim svojim karakteristikama fantastičan laptop.

Acer Aspire 1

Od laptopa čija je cijena tek 1500 kuna ne očekujete puno. Zapravo, očekivanja su nam bila poprilično niska pa je samim tim iznenađenje bilo veće. Naime, radi se o sasvim solidnom laptopu u tom cjenovnom rangu.

Acer Aspire 3

Na ovom nas je pak Aceru oduševio Linux operativni sustav Endless OS. To je jedna od prvih Linux distribucija koja nam se dosta svidjela i koja izgleda sasvim solidno.

MacBook Pro 13”

Touch bar nam se nije svidio, ali MacBook linija i dalje spada među najpoželjnije laptope. Za kreativne profesionalce koji moraju imati pouzdano računalo ovo je siguran izbor.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prilagodljiv i ekonomičan laptop

HP Probook 650

Godišnja pretplata za 1 korisnika

BITDEFENDER Internet Security

Brzo punjenje, velika baterija

REALME 8