• Sve što trebate za školu naći ćete u Linksu
  • Na super cijeni su laptopi, mobiteli, računala…
  • Links vam daje i sjajan giveaway u kojem možete osvojiti gaming bundle

Bliži se prvi dan škole za one koje prvi put kreću u nju kao i za one koji se u školu vraćaju. Svima treba - oprema! I to dobra kako bi rad prolazio neometano. Svi znamo što znači dobra podrška za učenje. Links nudi sve to po super cijenama sve do 10. rujna, a za kupce su pripremili i giveaway u kojem možete osvojiti gaming bundle u vrijednosti do 1.400 eura.

KOMPLETNU PONUDU POGLEDAJTE OVDJE I OTKRIJTE KAKO SUDJELOVATI U GIVEAWAYU!

A mi, izdvajamo nešto iz školske ponude.

MacBook Air

Kao korisnici MacBook modela, Air i Pro, možemo reći da će vas ovaj Air pratiti kroz cijelo školovanje. Ili barem njegov najveći dio. Radi se o premium računalu izvrsne kvalitete, koje se nalazi i na akciji i to do 30. rujna. Cijena mu je 1.069 eura a dolazi s M1 procesorom, 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu podataka.

HP 255

HP 255 ima cijenu od 419 eura, a dolazi s Ryzen 3 5425U procesorom, 8 GB RAM-a,SSD-om od 512 GB. Ekran je 15.6" IPS FHD, a operativni sustav Windows 11. Činjenica da dolazi s operativnim sustavom svakako je plus kada razmatrate koji laptop kupiti.

Links Gaming G107A

Realno, studenti i đaci puno vremena posvećuju učenju i - igranju. Baš zato dobra je ideja kupiti stolnoi gaming računalo i riješiti i učenje i igranje. Ovo konkretno Linksovo gaming računalo (a ima ih još u katalogu!) košta 699,99 eura, a na akciji je do 10. rujna. Procesor he Ryzen 5 3600, dolazi s 16 GB DDR4 RAM-a, tu je i 500GB SSD NVMe, te grafička kartica RX6600 8GB. Ima podršku za WiFi i dolazi bez OS.

Tablet iPad

Tablet računala su u mnogočemu ravna laptopima i sigurno mogu biti dobar odabir ako tražite uređaj koji će vam pomagati u učenju, biješkama i sličnim aktivnostima. Ovaj model je deveta generacija, ima 10,2” ekran, WiFi i 64 GB prostora za pohranu podataka. Cijena mu je 429,99 eura.

KOMPLETNU PONUDU POGLEDAJTE OVDJE I OTKRIJTE KAKO SUDJELOVATI U GIVEAWAYU!

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda