• Za sve old school DJ-eve AUDIO TECHNICA AT-LP140XP je pravi izbor
  • Prijenosni gramofon LENCO retro TT-11 ima ugrađen Bluetooth
  • USB opcija, izmjenjiva zvučnica, odličan zvuk čine LENCO L-30 Wood savršenim izborom za Vaš prvi gramofon

Vjerujemo da se slažete s nama kako tehnologija ipak ne može nadmašiti romantiku kao što su npr. stavljanje gramofonske igle na ploču i toplo pucketanje koju nam pruža najstarijih mediji za reproduciranje glazbe. Nakon stanke od 20 godina proizvodnja ploča i gramofona se opet mjeri milijunskim ciframa te je ponuda veća nego ikada. Digitalno vrijeme koje živimo u ovom romantičnom slučaju možemo iskoristiti za brzi online izbor i naručivanje iz fotelje vašeg prvog ili naprednijeg gramofona.

LENCO L-30 Wood

L-30 je idealan gramofon za sve one koji po prvi put žele zakoračiti u čaroban svijet gramofona i gramofonskih ploča. Cjenovno povoljan ovaj ljepotan pruža znatno višu kvalitetu zvuka nego većina portable gramofona na tržištu ovog cjenovnog ranga. Pogon gramofona je remenski (belt drive), a zvučnicu je moguće zamijeniti u slučaju loma što je super opcija. Lenco L-30 posjeduje integrirano RCA pretpojačalo tako da ga odmah možete direktno spojiti na vaše omiljene aktivne zvučnike. Izlaz USB omogućit će vam digitalizaciju ploča na vaš laptop. Idealan poklon za Vas ili voljenu osobu možete kupiti ovdje, po web cijeni od 799 kn.

AUDIO-TECHNICA -LP60XUSB GM

Ovaj već popularan model gramofona niže cjenovne klase odlična je opcija za sve one koji kasnije žele poboljšati zvuk kvalitetnijom zvučnicom s obzirom na to da je izmjenjiva. Ugrađeno pretpojačalo omogućuje direktno spajanje na aktivne zvučnike bez da imate zasebno pojačalo. Pogon je remenski (belt drive) a od zvuka omiljene ploče dijeli vas samo jedan klik na start tipku kako je gramofon potpuno automatski. USB izlaz omogućit će vam digitalizaciju vaših omiljenih ploča. Kupiti ga možete ovdje, po web cijeni od 1.399 kn.

AUDIO-TECHNICA AT-LP120XUSB

S ovim najprodavanijim modelom Audio Technica zalazimo u sferu srednjostrujaških gramofona koji nude neke od opcija onih vrhunskih i skupljih. Najbitnije karakteristike su direct drive pogon od odličnih >1.0 kgf.cm, standardna pro S ručica koja omogućuje regulaciju težine igle na ploči i anti-scating opciju koja onemogućuje preskakanje i grebanje ploče. Ukupna težina od 8Kg masivni aluminijski tanjur i 'nogice' za apsorpciju vibracija omogućuju kristalno čist zvuk punog frekvencijskog spektra. Tu je i pitch control opcija za DJ-eve, ugrađeno pretpojačalo (mogućnost spajanja direktno na aktivne zvučnike), USB izlaz za digitalizaciju ploča na laptop. Ako možete bez razmišljanja kupite ovog profesionalca ovdje, po web cijeni od 2.099 kn.

AUDIO TECHNICA AT-LP140XP

Ovo je gramofon srednje visoke klase po karakteristikama namijenjen je DJ zajednici, savršeno napravljen identično kvalitetno kao i legendarni model Technics 1210Mk2 što je standard u DJ svijetu. Ukupne težine od 10kg direktnog pogona s moćnim motorom, S ručicom ( s regulacijom težine igle na ploči do 3gr), anti skating regulacijom, mogućnošću podešavanja visine ručice, stroboskopskim svjetlom koje kontrolira pitch control čine ovaj gramofonom profesionalnim oruđem za DJ-eve ili samo ljubitelje glazbe koji drže do kvalitete. Ovaj pro DJ gramofon možete kupiti ovdje, po web cijeni od 3.499 kn.

LENCO Retro TT-11

Za one koji žele pored uživanja u pucketanju ploča dobiti i originalan izgled gramofona 60-ih godina od kojeg se neće razdvajati Retro TT-11 portabl prijenosni gramofon je idealan izbor. TT-11 čak ima i ugrađene zvučnike tako da vam je potreban samo strujni šteker i vaše uživanje može započeti. Bluetooth opcija omogućuje spajanje na vaš aktivni mobilni zvučnik. Ovog vjernog i ugodnog suputnika kroz život možete vrlo povoljno kupiti ovdje, po web cijeni od 399 kn.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

256MB cache, 7200okr./min, 3.5", za desktop

WESTERN DIGITAL tvrdi disk 8000 GB Gold

16 GB, HX430C16FB4/16 HyperX Fury, DDR4 3000MHz

KINGSTON memorija PC-24000

Printer/scanner/copier, 300dpi, 256M, USB, Wi-Fi

HP Envy 6032 multifunkcijski uređaj All-in-One