• OQ Sonic WoW - jedinstveni bluetooth zvučnik u obliku uramljene slike
  • Minijaturni Bose companion 50 zvučni sustav daje efekt surround 5.1 sustava
  • Provjerite zašto je Dali catch 'kralj' među prijenosnim bluetooth zvučnicima

Pored kvalitetnih pametnih televizora i telefona, laptopa s kojima uživamo u filmovima, glazbi, video igrama ne smijemo zaboraviti na zvuk za postizanje maksimalnog doživljaja omiljenog nam multimedijalnog sadržaja. Digitalni zvuk koji se danas producira u najsuvremenijim studijima je toliko kompleksan, bogat i realan te zaslužuje reprodukciju na nekim od vrhunskih zvučnika. Izabrali smo 5 različitih tipova top zvučnika za svačiji ukus i džep.

BOSE Companion 50

Najbitnija karakteristika Companion 50 malog sustava je bogat i detaljan zvuk u visokim i srednjim frekvencijama dok nam nevjerojatno dubok i precizan bass dolazi iz centralnog bass zvučnika koji je postignut Acoustimass tehnologijom. Cilj proizvođača u ovom modelu je bio stvoriti minijaturni sustav koji će stvoriti dramatičnu akustičnu kulisu kao da se nalazite ispred puno snažnijeg surround 5.1 sustava. Uz ovaj sjajan mali zvučni sustav dolazi praktični upravljač koji sadrži kotačić za namještanje glasnoće, "mute" tipka, ulaz za slušalice i dodatni audio (AUX) ulaz. Ovaj futuristički zvučni sustav možete kupiti ovdje po web cijeni od 3.349 kn.

DALI SPEKTOR 2 BL

Ljubitelji old school izbalansiranog toplog zvuka sigurno će voljeti ove male, a moćne dvosistemske zvučnike. Renomirani recenzenti audio opreme proglasili su 2019. godine Spector 2 model kao apsolutnog pobjednika u klasi low budget zvučnika pored mnogih drugih renomiranih brendova. Precizan i snažan bass prate decentni srednji i kristalno čisti visoki tonovi. Mogu pokriti i veće prostorije uz adekvatno postavljanje na stalcima ili vješanjem na zid. Ove drvene zgodne zvučnike možete kupiti ovdje po web cijeni od 1.899 kn.

OQ Sonic WoW

Ovaj zaista unikatni Bluetooth zvučnik debljine svega 3 cm, visine i širine po 50 cm izgleda identično kao okvir sa slikom koja se vješa na zid. S prednje strane je platno s originalnim umjetničkim printom i može se naći u dvije varijante. Unutar okvira s platnom nalaze se napredni vibracijski zvučnici koji daju bogat i glasan zvuk cjelovitog spektra dovoljnim i za kućni tulum. Moćna baterija omogućuje glasno slušanje glazbe i do 25 h. Moguće je povezati i 2 zvučnika putem TWR (True Wireless Stereo) sustava. Spoj umjetnosti, modernog dizajna, i vrhunskog zvuka u obliku OQ Sonic WoW zvučnika možete kupiti ovdje po web cijeni od 2.999 kn.

YAMAHA NS-AW592

Yamaha kao ekspert u izradi kompaktnih all weather zvučnika (vodootporan, otporan na UV zračenje, prašinu, vjetar) dugi niz godina uspješno kombinira kvalitetu zvuka, izdržljivost i dizajn. Ovaj robustan, glasan, dvosistemski zvučnik, čistog i jasnog zvuka u cijelom frekvencijskom opsegu učinit će trajno još zabavnijim i ugodnijim vrt na moru, terasu ili omiljen prostor za roštilj. Iako je ovo model prvenstveno za vanjsku namjenu može se postaviti i u zatvorene prostore npr kao zvučni sustav za omiljeni multimedijalni sadržaj. Ove milozvučne grubijane možete kupiti ovdje po web cijeni od 1.689 kn.

Dali Katch

Dali Katch se elegantnim vintage dizajnom i impresivnim zvukom jasno ističe u velikoj ponudi na tržištu prijenosnih Bluetooth zvučnika. Snažna baterija od 2600 mAh omogućuje glasno slušanje glazbe do 24 h pružajući impresivan zvuk koji se može usporediti sa zvukom kvalitetnih hi fi zvučnika. U zavisnosti kakav zvuk multimedijalnog sadržaja reproduciramo možemo izabrati između dvije preset opcije: 'clear' za npr jazz, rnr ili 80's pop glazbu dok 'warm' ističe bass frekvencije za elektronsku i bilo koju modernu glazbu ili pak bogate zvučne efekte kojima obiluju vaši omiljeni filmovi Netflix serije ili video igre. Ovaj sofisticirani napredni prijenosni zvučnik možete kupiti ovdje po web cijeni od 3.399 kn.

Foto: Ilustracija Ingo Schulz

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prilagođen po tvojoj mjeri!

LENOVO IdeaPad 3

Četverostruka kamera + 64GB memorije!

SAMSUNG Galaxy A31