• Fitbit u ponudi ima sportske narukvice, pametne satove, pametnu vagu…
  • Kupite li Fitbit u Linksu osvajate besplatno vježbanje s Edom
  • Program vježbanja traje 7 tjedana

Priznajemo, ni nama se često ne da otići na trčanje, ali niti jednom nismo požalili. Uostalom, svi znamo taj osjećaj zadovoljstva koji dolazi nakon vježbanja. Puno je uređaja za praćenje aktivnosti, a među popularnije svakako spada Fitbit.

U svijet je izašao 2014. godine s uređajima za praćenje aktivnosti, odnosno s mobilnom aplikacijom za iOS, Android i tadašnje mobile Windowse. Korisnici s Fitbitom mogu bilježiti svoju prehranu, aktivnosti i težinu, pratiti tijekom vremena napredovanje i postavljati sebi dnevne i tjedne ciljeve za korake, sagorjele i potrošene kalorije i prijeđenu udaljenost. Aplikacija također nudi stranicu zajednice na kojoj korisnici mogu izazvati izazov i natjecati se s drugim korisnicima, a jako je zanimljivo kako upravo društveni element povećava motivaciju. U Fitbitu su otkrili kako korisnici poduzmu prosječno 700 koraka više dnevno kada imaju prijatelje u aplikaciji.

OTKRIJTE FITBIT PONUDU OVDJE.

Koji Fitbit izabrati?

Fitbit u ponudi ima sportske narukvice, pametne satove, dječje sportske narukvice, kao i pametnu vagu. Fitbit Charge 5 sportska narukvica je Fitbitov najnapredniji alat za praćenje fitnesa i zdravlja, a dolazi s funkcionalnostima kao što je EKG aplikacija na ručnom zglobu za zdravlje srca, EDA Scan aplikacija za upravljanje stresom i drugim odličnim dodacima. Cijena joj je 172 eura. S druge strane pametni sat Fitbit Sensa, spada u one uređaje koji će vam pomoći smanjiti stres odnosno pratiti rad srca. Također ima senzor temperature na koži, GPS, alata za bolje uspavljivanje. Cijena mu je 331 euro.

Vježbajte s Edom!

Kupite li Fitbit u Linksu, osvajate besplatno vježbanje s Edom, uz kojeg možete vježbati 7 tjedana. Homefit je progresivni kućni program LIVE vježbanja, s kojim ćete u 7 tjedana odradit ćete 21 trening uživo. Edo je vaš trener 3x tjedno, a vježbate skupa PONEDJELJAK, SRIJEDA i PETAK u 19:00 sati. Program je krenuo u ponedjeljak, 07.11.2022. u 19:00 sati.

OTKRIJTE FITBIT PONUDU OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda