• Već sad možete nabaviti uređaje uz popuste do 450 kuna
  • U ponudi su odličan pametni sat, kvalitetna računalna memorija i praktičan mobilni router
  • Akcija traje do 6. prosinca ili do isteka zaliha

Eto nam prvog vikenda posljednjeg mjeseca u godini, što znači kako u Linksovom webshopu možete naći još proizvoda sa sniženim cijenama. Ovom prilikom to su pametni sat za vježbanje, računalna memorija i mobilni router. Akcijska ponuda aktivna je do nedjelje, 6. prosinca, ili do isteka zaliha. Pogledajte što su u Linksu pripremili za vas.

Pametni sat Fitbit Sense - 2.399 umjesto 2.849 kuna

Sense je pametni sat osmišljen kako bi vam pomogao smanjiti razinu stresa i pratiti otkucaje srca. Uz prateću aplikaciju EDA Scan može otkrivati elektrodermalne aktivnosti što može ukazivati na reakciju vašeg tijela na stres. Svake noći bilježi temperaturu vaše kože kako bi s vremenom mogli usporediti nove rezultate s osnovnima i lakše pratili promjene te uočavali trendove. Prati broj otkucaja vašeg srca u mirovanju i tijekom aktivnosti, a i može vas upozoriti ukoliko zabilježi previsok ili prenizak broj, što može biti znak mogućih zdravstvenih problema. Ima ugrađen GPS pa pametni telefon možete ostaviti kod kuće i u miru se posvetiti trčanju i drugim sportskim aktivnostima na otvorenom i u zatvorenim prostorima. Sense će vas pratiti i prikazati intenzitet vježbanja u aplikaciji Fitbit. Kad dođe vrijeme za noćni počinak pratit će kvalitetu vašeg sna i ponuditi korisne savjete kako ga poboljšati. Također, Sense može pratiti kalorije koje ste unijeli i sagorjeli u tijelu, ponuditi vam zvučnu pozadinu za uspavljivanje i vođene meditacije za smanjenje stresa... Dolazi s remenima veličine S i L kako bi što bolje pristajao što većem broju ruku. U Linksovom webshopu možete nabaviti bijelo-zlatni i crni model uz 450 kuna nižu cijenu i dvije godine jamstva.

Memorija PC-25600 G. Skill Trident Z Neo - 999 umjesto 1.439 kuna

Za zahtjevnije poslove na računalu, kao i za zahtjevnije, nije dovoljno imati jak procesor već se treba pobrinuti i za dovoljno radne memorije. Ako se spremate na proširenje kapaciteta RAM-a u vašem računalu, evo prilike za uštedu. Po 400 kuna nižoj cijeni možete nabaviti modul DDR4 memorije kapaciteta 16 gigabajta (dva puta osam GB), brzine 3200 MHz. U Linksu uz nju nude čak pet godina jamstva.

Mobilni router 4G LTE TP-Link M7200 - 429 umjesto 499 kuna

Važno vam je imati pouzdan pristup bežičnom internetu gdje god je dostupan signal mreže 4G (recimo, u vikendici, na putu ili kao pričuvna varijanta za slučaj da usluga koju pruža vaš ISP nije dostupna)? Stavite li karticu SIM u ovaj mali i lako prenosivi uređaj u tren oka ćete dobiti vlastitu mrežu Wi-Fi sukladnu standardu 802.11 b/g/n i radne frekvencije 2,4 GHz. Opremljen je podrškom za sigurnosne standarde WPA-PSK/WPA2-PSK i Wireless MAC Filtering, a punjiva baterija kapaciteta 2000 mAh može izdržati višesatno korištenje. Dolazi uz jamstvo na tri godine.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Iskoristi uštedu i stvaraj vrhunski sadržaj!

Samsung tablet i smartphone uređaji

Potpuna zaštita u realnom vremenu.

BITDEFENDER Internet Security

Kombinacija pouzdane tehnologije i praktičnog dizajna

ACER Aspire 1 NX.A6WEX.001