• Traktor je veteran na DJ sceni i bit će odličan za sve koji žele puštati glazbu
  • Želite li ući u svijet filma, Lightworks će biti dobar početak
  • FL Studio 12, bivši Fruity Loops, namijenjen je stvaranju hit pjesama

Multimedijalni laptopi namijenjeni su raznim zadacima, no veže ih multimedija. Ovim se laptopima koriste DJ-i, dizajneri, glazbenici, korisnici ovisni o serijama i filmovima, majstori video zapisa, kreativci svih profila. Za sve njih ovo su aplikacije koje je dobro imati na računalu - za zabavu i posao.

Traktor

Legenda DJ scene, kojom se služe druge legende - Richie Hawtin, Felix Da Housecat, Kerri Chandler. Besplatna verzija omogućava vam da miksate pola sata, a puna verzija košta 100 eura. Nije malo, ali to možete vratiti s par nastupa. Za one koji ne žele platiti, tu je besplatni Mixxx, koji će biti dobar prvi korak u svijet DJ-ja.

Lightworks

Ovim softverom za video montažu montirani su Pakleni šund i Kraljev govor, što dovoljno govori o njegovoj ozbiljnosti. Ako imate imalo ambicija ući u svijet filma ovim putem besplatna verzija Lightworksa bit će dobar početak.

Adobe Photoshop

Treba li ga uopće posebno predstavljati? Photoshop je najpoznatiji alat za grafički dizajn, obradu fotografija i slične zadatke. U industriji je standard i to s razlogom. Za sve one koji se ozbiljno bave ovim poslovima, obavezan je alat. Alternativa mu je GIMP

VLC

Jako dobar medijski player, VLC pojavio se prije 17 godina. Besplatan je i jako dobar u onome što radi. Bez obzira čime se bavite, trebali ga imati.

FL Studio 12

Mnogi se korisnici sjećaju ovog softvera pod drugim imenom - Fruity Loops. Riječ o aplikaciji za “proizvodnju” glazbe. Napravljen je tako da će biti dobar i za one koji tek ulaze u ovaj svijet, kao i za one koji iza sebe već imaju par hitova.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Ryzen 5 procesor, 8GB radne memorije, 256GB SSD, 27" FHD IPS ekran.

HP AiO

10.2", WiFi, Bluetooth, GPS, 64GB. Idealan je za posao ili zabavu.

iPad 9th

21.5", 5ms, 200cd/m2, Acer monitor pazi na tvoje oči s ComfyView inovacijom koja smanjuje odsjaj.

ACER V226HQLBbi - Najpovoljniji u Linksu