• Akcija traje do 10. rujna
  • Dolazi s Windows 11 Pro operativnim sustavom
  • Ima dva USB-C ulaza te osvijetljenu tipkovnicu

Acer ima nekoliko linija laptopa, a među njih se ubraja i Aspire linija koja ima mnoge prednosti zbog kojih bi upravo nju trebala odabrati za svoj novi laptop. Konkretan model na koji mislimo je Acer Aspire 5, a na njega mislimo jer se nalazi na akciji. Cijena mu trenutno iznosi 449 eura, a pala je s 599 eura. Dakle, solidno sniženje i dobra prilika da prođete bolje. No, model je na akciji samo do 10. rujna pa požurite po svoj novi prijenosnik.

KUPITE GA OVDJE.

Model na sniženju ima se s čime pohvaliti. Dolazi s Ryzen 3 5425U procesorom, a u radu mu pomažu 8 GB RAM-a, i 512 GB SSD za pohranu podataka. Za grafiku se brine AMD Radeon Graphics, a ekran je 15.6" FHD LED. Ekran od 15,6” svakako spada u pluseve. No nije jedini benefit, tu je i činjenica da dolazi s Windows 11 Pro operativnim sustavom. Sive je boje, a uz ovaj laptop na poklon dobivate navlaku i miša.

Osim toga izdvajamo i kako ima dva USB-C ulaza te osvijetljenu tipkovnicu. Za svoju Aspire liniju Acer kaže kako je napravljena da izvršava svaku zadaću, te kako je to izvorno i sveobuhvatno računalo za svaki dan. Od važnijih funkcionalnosti izdvajaju i jasnu sliku i zvuk tijekom videopoziva uz unaprijeđena rješenja s umjetnom inteligencijom Acer PurifiedView i dva digitalna mikrofona s tehnologijom Acer PurifiedVoice.

KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda