• Acer Aspire 3 ima 8 GB RAM-a i SSD disk od 256 GB; procesor je Intel i3-7020U
  • Veliki plus mu je što dolazi s Windows 10 operativnim sustavom
  • Batreija bi trebala izdržati cijeli radni dan

Dobra prilika za sve koji traže novi laptop - na akcijskom je sniženju Acer Aspire 3. Za tek 3.599 kuna možete dobiti nudi puno toga. Radi se naime o modelu koji dolazi s 8 GB RAM-a i SSD diskom od 256 GB. U svim našim preporukama kada se radi o laptopima pročitat ćete kako sugeriramo minimalno 8 GB RAM-a i svakako SSD disk bilo koje veličine. SSD disk troši manje energije, zbog čega baterija traje do 30 minuta duže u odnosu na tvrde diskove. Operativni sustav dižu za 10 do 13 sekundi, dok tvrdim diskovima za istu stvar treba do 40 sekundi. Datoteke otvaraju oko 30 puta brže nego klasičan tvrdi disk.

Već to bi trebalo biti dovoljno za donijeti odluku o kupovini. Ako trebate novi laptop, Acer Aspire 3 možete kupiti po sniženoj cijeni OVDJE

Akcija traje do 17.11.

Solidan laptop za nisku cijenu

Ovaj konkretni model dolazi s Intelovim i3-7020U procesorom sedme generacije, koji bi u suradnji s 8 GB RAM i SSD-om od 256 GB trebao obavljati i zahtjevnije zadatke. Grafika je Intel HD Graphics 620, a sigurno je plus što dolazi sa 15,6” LED ekranom rezolucije 1920x1080. Proizvođač navodi i kako je Acer Aspire laptop koji ima upečatljiv dizajn te kako velik izbor živopisnih boja kod ovog modela i elegantno kućište daju elegantan laptop s kojim možete putovati po cijelom svijetu ili od kuće do posla/škole.

Baterija traje cijeli dan

Proizvođač navodi i kako će baterija raditi cijeli dan, što je (barem nama) iznimno važno. Naravno, treba spomenuti kako će trajanje baterije ovisiti prije svega o tome što konkretno radite na laptopu. Od ostalih funkcionalnosti izdvajamo kako ima dva USB 2.0 utora i jedan 3.0 te kako je tu priključak za HDMI.

I Windowsi 10 su tu

Možda i najveća prednost ovog Acer Aspire modela je što dolazi s Windows 10 operativnim sustavom. Dakle, radi se o laptopu koji je spreman za rad, nakon što odredite osnovne postavke. Uz 8 GB RAM-a, 15,6” ekran, Windowse 10 ovaj će Acer biti pouzdan suputnik u vašim računalnim avanturama.

Kupite Acer Aspire 3 s 8 GB RAM-a i SSD-om od 256 GB OVDJE.

Osim ovog, na sniženju su još dva Acera.

Isti Acer Aspire poput ovog, samo s 4 GB RAM-a, možete kupiti OVDJE po cijeni od 3.099 kuna.

Acer Aspire 3 s Ryzen 5 3500U procesorom, 8 GB RAM-a, SSD-om od 256 GB i Radeon RX Vega 8 grafičkom karticom po cijeni od 3.419 kuna možete kupiti OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda