• Virtual Piano je online klavijatura s jako puno opcija; postoji od 2006. godine
  • Electronic Piano simulira stare Casio klavijature koje su bile popularne prije nekoliko desetljeća
  • U Microsoftovoj trgovini može se pronaći nekoliko klavijatura

Multimedijalni laptop je malo i moćno računalo koje može služiti za bilo kakav kreativan posao. Na njima nastaju filmovi, sklada se glazba, puštaju se hitovi. Nas je danas zanimalo kako na laptopu svirati - klavijature. I načina je doista jako puno.

Virtual Piano

Virtual Piano je online klavijatura, po kojoj možete svirati cijeli dan - toliko je zabavno. Ako uključite tu opciju, na klavijaturi će vam se ispisati koja točno tipka s vaše tipkovnice odgovara onoj na klavijaturi. Virtual piano ima i svjetsko natjecanje u koje se može bilo tko uključiti. Sam site nastao je 2006. godine, a kako kažu, svira ga preko 19 milijuna ljudi. Ono što je svakako pohvalno je baza nota raznih skladbi, kao i mogućnost snimanja.

Pogledajte kako izgleda sviranje na ovoj klavijaturi:

Electronic Piano

Electronic Piano je kopija Casio klavijatura, koje su bile popularne prije nekoliko desetljeća. Iako je po specifikaciji riječ o klavijaturi koja radi samo na Windows 98 operativnom sustavu, radit će i na Windowsima 7. Za sve ostale potrebno ju je instalirati i isprobati.

Virtual Piano PC

U Microsoftovoj trgovini može se pronaći i ova klavijatura, koja je raditi bez problema na vašem laptopu. Aplikacija je besplatna no ima mogućnost kupovine unutar aplikacije.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI