• Model IdeaPad 3 dostupan je uz popust na cijenu i za atraktivan softverski paket
  • Odlično računalo za učenike, studente i sve koji rade izvan ureda i kuće
  • Ponuda traje do 18. listopada ili isteka zaliha

Tražite li prijenosno računalo za surfanje webom, provjeru e-pošte, praćenje društvenih mreža i streaming glazbe, evo prilike koju nikako ne biste smjeli propustiti. Naime, u Linksovom webshopu trenutno je u akcijskoj ponudi laptop tvrtke Lenovo IdeaPad 3 po tisuću kuna nižoj cijeni (3 3999,2 umjesto 4999 kuna) i uz 50 posto popusta na softverski paket alata za uredsku produktivnost Microsoft 365. Riječ je o servisu koji obuhvaća popularne softverske alate za produktivnost kao što su aplikacije Word, Excel i PowerPoint, inteligentne usluge u računalnom oblaku kojima možete pristupiti gdje god imate vezu s internetom i ugrađena rješenja za zaštitu privatnosti i podataka.

Ograničena ponuda

Korištenje servisa Microsoft 365 možete plaćati na mjesečnoj bazi, kao i svaku drugu pretplatu. Ponuda u Linksovom webshopu traje do nedjelje, 18. listopada, ili do isteka zaliha. Imate, dakle, još nekoliko dana za razmišljanje, ali ako odgovara vašim potrebama i željama ne preporučamo predugo čekanje s donošenjem odluke. Popusti od tisuću kuna na prijenosna računala nisu baš svakodnevna pojava. Što vam možemo reći o IdeaPadu 3? Pa, ovo je prijenosno računalo dobar izbor za sve vas koji tražite uređaj na koji ćete se moći osloniti dok ste na putu, terenu ili u drugim situacijama u kojima ste izvan ureda ili kod kuće. Možda se ne može reći kako pripada u kategoriju vrhunskih laptopa, ali je savršeno za, primjerice, učenike i studente ili opremanje kućnog ureda koji treba poslužiti kad zatreba. IdeaPad 3 dolazi s LED zaslonom pune HD razlučivosti (1920 puta 1080 piksela) i poveće dijagonale 17,3 inča, s vrlo uskim okvirima na lijevoj i desnoj strani kako bi omogućio što veću površinu za gledanje. Kako užitak ne bi ostao samo na slici IdeaPad 3 opremljen je i dvostrukim zvučnicima s tehnologijom Dolby Audio za kvalitetnu i glasnu reprodukciju zvuka da se za time ukaže potreba.

Pogodan za rad u pokretu

U uređaj težak 2,2 kilograma su ugrađeni dvojezgreni Intelov procesor desete generacije Core i3 10110U iz serije Ice Lake (radnog takta do 4,1 GHz), osam gigabajta radne memorije, grafika Intel HD Graphics te SSD disk kapaciteta 512 GB. Možete također računati na udobnu i kvalitetnu tipkovnicu, posebno opremljenu numeričkim dijelom kako bi olakšala unos brojki i formula u tablice, kao i na utore za USB 2.0, 3.1 i HDMI te čitač kartica. Baterija može izdržati puno radno vrijeme bez potrebe za punjenjem - i onda još malo - što ovaj prijenosnik čini idealnim za obavljanje posla i zabavu tijekom duljih putovanja (primjerice, u vlaku, avionu i tome slično) ili na lokacijama gdje nije pri ruci mogućnost spajanja na gradsku električnu mrežu. Lenovo IdeaPad 3 u Linksovom webshopu dolazi s jamstvom na dvije godine na cijeli uređaj, odnosno godinom dana na bateriju. No, riječ je o uređaju proizvođača poznatog po robusnim i izdržljivim računalima, bez obzira radi li se o skupljim ili jeftinijim izdanjima.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda