• Ostalo je samo 5 komada
  • Akcija traje do 30. travnja ili do isteka zaliha
  • Radi se o entry level modelu

Čini se da je upravo sada pravo vrijeme za kupovinu novog prijenosnika, jer ih je mnogo na sniženju, a među njima i HP 15. Cijena mu iznosi 2.399 kuna, no odmah ćemo spomenuti kako ne dolazi s operativnim sustavom. Ipak, i dalje se radi o dobroj prilici. A kako je dostupno tek 5 komada i s obzirom na to da akcija traje do 30. travnja (ili isteka zaliha) preporučujemo da požurite.

KUPITE GA OVDJE.

Za koga je HP 15?

S obzirom na to da ima Celeron 4020 procesor i 4 GB RAM-a rekli bi kako se radi o računalu namijenjenom manje zahtjevnim korisnicima. Na njemu sigurno nećete obrađivati video zapise ili raditi slične zadatke koji traže puno procesorske snage ili memorije. No, svakako ga mogu koristiti studenti i učenici, a može biti i izvrsno radno računalo. Naravno, ako posao ne zahtijeva veću hardversku snagu. S obzirom na to da ima 15,6” ekran, sigurno je riječ o dobrom računalu na kojem možete gledati i zabavni sadržaj.

Što nudi?

Uz spomenuti procesor i RAM važno je reći kako ovo računalo dolazi s 256 GB RAM-a te kako teži 1,7 kilograma. Gledajući težinu možemo reći kako ne spada u teška, a ni u laka računala no čini nam se bliže njima. Osim ovoga, tu su i opcije povezivanja: 2 ulaza za USB 3.1, 1 ulaz za USB-C, HDMI ulaz, audio ulaz, i naravno tu su Bluetooth u WiFi. Srebrne je boje, a grafika je Intel UHD Graphics 600. Dakle, radi se o jednom pomalo klasičnom modelu koji trenutno dolazi s dosta dobrom cijenom, a koji je namijenjen manje zahtjevnim zadacima.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Jedinstveni smartphone izdržljivog procesora s 128GB memorije te vrhunskom kamerom.

iPhone 13 Pro Max

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

HUAWEI MateView GT

Gigabit Starter komplet olakšava stvaranje HomePlug mreže pri brzinama do 1000Mbps.

D-LINK powerline adapter