• Lenovo IdeaPad Flex 5 nalazi se na akciji i trenutno košta 5.519 kuna
  • Akcija traje do 30. travnja
  • Ovaj je prijenosnik težak 1,8 kilograma

Kako i ime sugerira, IdeaPad Flex 5 je prilagodljivo računalo s kojim imate velik izbor aktivnosti pred sobom. Radi se naime o 2 u 1 računalu koje može raditi u više položaj. Naš favorit je šator položaj jer je upravo taj idealan za gledanje streaming servisa. S obzirom na to da ima 15,6” IPS FHD Touch ekran, jasno je i kako može zamijeniti TV uređaj u recimo studentskoj sobi. Ako vam prva pomisao i je kako je ekran premali, sjetite se da danas bez problema konzumiramo sadržaj i na mobilnim uređajima.

KUPITE GA OVDJE.

Što je unutra?

Prije nego se bacimo na sadržaj ispod tipkovnice, treba spomenuti kako je ovaj model trenutno na akciji i kako mu je cijena 5.519 kuna (snižena sa 6.899 kuna). Radi se svakako o odličnoj uštedi od čak 1.380 kuna. Akcija traje do 30. travnja, pa ako je ovaj laptop vaš izbor svakako požurite po svoj primjerak. A ispod površine se nalazi jako zanimljiva specifikacija pa tako ovaj model dolazi s Core i5 1135G7 procesorom, 8 GB RAM-a i SSD-om od 512GB SSD. Operativni sustav je Windows 11.

Opcije povezivanja

Od opcija povezivanja, uz sve one standardne - Bluetooth, Wi-Fi - tu su i 2 USB 3.2 ulaza te 1 USB-C ulaz. Osim toga, ima i audio ulaz te HDMI. Ovaj je prijenosnik težak 1,8 kilograma, a magazini koji su ga testirali pisali su kako se radi o solidnom 2 u 1 prijenosniku koji ima ugodnu tipkovnicu i odličnu bateriju. Po njihovim je testovima izdržala preko 14 sati, što je mnogo više od konkurentskih prijenosnika. Pohvalili su audio kvalitetu, ali i dobru cijenu s kojom dolazi. Danas je evo prilika da ga uhvatite s još boljom cijenom.

KUPITE GA OVDJE.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Jedinstveni smartphone izdržljivog procesora s 128GB memorije te vrhunskom kamerom.

iPhone 13 Pro Max

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

HUAWEI MateView GT

Gigabit Starter komplet olakšava stvaranje HomePlug mreže pri brzinama do 1000Mbps.

D-LINK powerline adapter