• FL Studio 12 koriste mnogi profesionalni glazbenici; ranije se zvao Fruity Loops
  • Propeller HeadReason intuitivan je softver prikladan početnicima
  • Pogledajte u priloženim video zapisima kako se radi s kojim softverom

Ako spadate u red onih koji su nekad u životu poželjeli sjesti za laptop i napraviti hit, onda ste se sigurno susreli s različitim aplikacijama koje će vam u tome pomoći. A njih je sasvim dovoljno i, da iskoristimo izlizanu frazu, naći će se tu za svakog ponešto. Uz svaki softver dodali smo i video, a u kojem možete vidjeti kako zapravo rade.

Adobe Audition

Aplikaciju ranije poznatu kao Cool Edit i sami smo koristili jedno vrijeme. Da je riječ o fantastičnom softveru, shvatio je i Adobe koji ga je kupio za nešto više od 15 milijuna dolara. Audition je s Adobeom daleko dogurao i radi se sigurno o jednoj od aplikacija koju valja isprobati.

FL Studio 12

Još jedan stari znalac mnogih ljubitelja glazbe je FL Studio 12. Možda ga ne prepoznajete na prvu, jer je promijenio ime - nekad smo ga znali kao Fruity Loops. Stručnjaci ga preporučuju jer ima “prijateljsko” sučelje, dobar je za početnike i za profesionalce. Njime se služe mnogi poznati glazbenici.

Propellerhead Reason

I Propeller ima intuitivno sučelje koje neće odbiti nove korisnike. Dugo je na sceni u različitim verzijama, a radi na click and drag principu. Kako točno radi možete pogledati u ovom videu:

Audacity

Besplatni Audacity jako je dobro poznat u audio segmentu, a koristi se za post produkciju. Korisnici u njemu mogu obrađivati audio zapise, a radit će na MacOS-u, Windowsima i Linuxu.Alat imate, preostaje vam samo - skladati.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda