• Na Amazonu i Etsyu pronaći ćete velik broj malih naljepnica za laptop
  • Gelaskins je jedno od najboljih odredišta za velike naljepnice
  • I tipkovnicu možete urediti naljepnicama za tipkovnice

Multimedijalne laptope često koriste kreativci koji svoje računalo vole dodatno urediti i iz vana i iznutra. Iz vana, najčešće je riječ o mali naljepnicama ili onima koje prekrivaju cijelu zadnju stranicu laptopa, o navlakama u kojima laptop drže te o dodatnoj opremi. Iznutra, riječ je o pozadinskim slikama koje će privući pogled svakog slučajnog prolaznika pored radnog stola. Ako spadate među one koji žele drugačiji laptop, ovo su načini na koje ga možete urediti.

Male naljepnice

Amazon i Etsy imaju najveći izbor malih naljepnica za laptope. Na Amazonu tako možete naći za deset dolara paket od sto naljepnica, dok ćete na Etsyu pronaći puno pojedinačnih, kvalitetnih modela.

Velike naljepnice

Velike naljepnice prekrit će stražnju stranu laptopa i učiniti vaš uređaj iznimno atraktivnim. Tu je najbolji izbor Gelaskins na kojem smo i sami izgubili nekoliko sati pregledavajući što se nudi. I jako nam se svidjelo, svakako posjetite.

Slike za pozadinu

Siteova s popularnim wallpaperima ima jako puno. Neki imaju jako dobro razrađene kategorije i preko 300 tisuća slika u ponudi. No onaj koji se nama svidio, a koji bi mogao biti idealan za vlasnike multimedijalnih laptopa je SimpleDesktops. Slike za pozadinu su minmalističke, ali jako dobre.

Naljepnice za tipkovnicu

I tipkovnicu možete učiniti potpuno drugačijom naljepnicama za tipkovnicu laptopa. Ovisno o tome što volite, tipkovnica može postati šarena ili diskretno pastelna. Jedna od stranica na kojoj možete naći i takve proizvode je Keyshorts.

Navlake

Navlake za laptop isto su dio Pimp my Laptop priče. Jednom kad ste ga uredili, svoju navlaku možete potražiti na stranici Society6.

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

8GB, 512GB SSD, Radeon Graphics, 15.6" IPS FHD, FreeDOS

ACER Aspire 5 Ryzen 3 5300U

Core i5 1135G7, 8GB, 512 SSD, Geforce MX350, 15.6" IPS FHD, Windows 10

ASUS VivoBook S15 S533EQ-WB517T