• Deezer bez reklama mjesečno košta 7 eura što je isplativo svakom uredu
  • Kako je utvrđeno s više istraživanja, glazba u uredu je važna
  • Deezer ima oko 53 milijuna skladbi i preko 30 tisuća radio postaja, koje nisu dostupne u nas

Nakon što smo testirali Soundcloud kao glazbenu podlogu za posao, odlučili smo testirati i Deezer. Zašto je glazba u uredu važna? Jer će oni koji je slušaju, ako je prava glazba u pitanju, bolje raditi.  Osim toga, pravi odabir glazbe “bacit” će vas u radnu zonu i fokus na posao će biti visok. Bez imalo sumnje glazba u uredu je obavezna. I ako nas pitate, izbjegavali bi radio postaje na kojima će vas prekidati reklame, odnosno vijesti i sličan sadržaj. Provjerite neke od internetskih radio postaja koje smo preporučivali ili ostanite s nama i otkrijte što nudi Deezer.

7 eura za premium

Osim što ga možete dobiti u paketu kod određenih mobilnih operatera, Deezer možete uzeti na pretplatu. Mjesečna cijena iznosi 7 eura i dolazi bez reklama, s neograničenom glazbom i izvanmrežnim načinom rada. Na samom početku, odmah nakon registracije, sustav će vas ispitati o omiljenim glazbenim žanrovima i dati vam na izbor nekoliko glazbenika koje možete odabrati. Sve to kako bi algoritam pametnije birao skladbe za vas, ako vi to ne želite. Osim što možete slagati vlastite playliste, kod Deezera nam se sviđa što nudi urednički izbor kvalitetnih playlista (npr. Rock road trip) ili onih koje su trenutno aktualne, odnosno popularne. Ovaj servis trenutno ima oko 53 milijuna pjesama, preko 30 tisuća radio postaja, 14 milijuna mjesečnih korisnika. Za jedan ured, 7 eura mjesečno je sasvim prihvatljiva cijena za puno dobre glazbe.

Ono što nam se sviđa je i što ima žanrovski pomalo specifične glazbe do koje ćete lako doći pretragom. I naravno, pametni algoritam koji će vam nuditi dobru glazbu kad vas bolje upozna.

Tijekom pisanja ovog teksta slušali smo Music from classic video games (1985-1995) 

Prijavi se na naš newsletter i primaj ekskluzivne vijesti iz svijeta prijenosnih računala. Bez spama, naravno ;)

ponuda

Prijenosno računalo vrhunskih perfomansi

ASUS ROG Strix

Pametni sat modernog dizajna

Sportski sat XIAOMI